FOLLOW US: facebook twitter

Υπέροχες στιγμές γεμάτες πασχαλινές δραστηριότητες!

Ημερομηνία: 11-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Απολαύστε με τις πρωτότυπες συμβουλές μας ένα όμορφο Πάσχα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Κανονίστε από πριν να βρεθείτε με φίλους ή συγγενείς για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την πασχαλινή αργία.

Οικογενειακά παιχνίδια για το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα

Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που θα σας μείνει ελεύθερος από την προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού για παιχνίδια και χαλάρωση.

Κάντε έναν περίπατο στην εξοχή

Ό,τι καιρό κι αν κάνει, ξεσηκώστε την παρέα για έναν αναζωογονητικό περίπατο.

-Πείστε και τους πιο απρόθυμους που αρνούνται να αποχωριστούν τον καναπέ βάζοντας στο κόλπο τα μικρότερα παιδιά για να τους ξεσηκώσουν.

-Αναθέστε στα μεγαλύτερα παιδιά να χαράξουν την ιδανική διαδρομή και ρίξτε τους την ιδέα να σχεδιάσουν μια διασκεδαστική δραστηριότητα, π.χ. ένα παιχνίδι θησαυρού.

-Προσφέρετε μια φωτογραφική μηχανή σε όσους είναι λιγότερο πρόθυμοι να συμμετέχουν στον περίπατο και δώστε τους έτσι το κίνητρο να συμμετέχουν δημιουργικά μαζί σας.

Βγείτε έξω για φαγητό

-Περάστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας.

-Εάν έχετε μικρότερα παιδιά, αντί να πάτε σε ένα οικογενειακό εστιατόριο, διαλέξτε ένα αναψυκτήριο σε κάποιο κοντινό πάρκο. Οι μεγάλοι θα μπορούν να μιλήσουν άνετα μετά το φαγητό και τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν όσο θόρυβο θέλουν. Τα αναψυκτήρια είναι συνήθως και πολύ φθηνότερα.

-Εάν έχετε μαζί σας εφήβους, αφήστε τους να καλέσουν κάποιον φίλο τους για να μην βαρεθούν και κλείστε τους ένα διπλανό τραπέζι.

-Εάν η παρέα σας είναι μεγάλη, τα μακρόστενα τραπέζια συνήθως δυσχεραίνουν την επικοινωνία. Έχετε στην τσάντα σας μικρά παιχνίδια ή σταυρόλεξα, για να περάσουν τα παιδιά ευχάριστα την ώρα τους και να σας αφήσουν να μιλήσετε με τους μεγάλους όσο θα περιμένετε το φαγητό.

Πρακτική συμβουλή

Κάντε ένα πάρτυ το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα! Λόγω της αργίας θα έχετε άφθονο χρόνο τόσο για να προετοιμαστείτε όσο και για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε τη Δευτέρα του Πάσχα!

Πηγή: epithimies.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος