FOLLOW US: facebook twitter

Υπέγραψαν τις συμβάσεις τους οι 4 πρώτες εργαζόμενες το Κέντρο Κοινότητας και Κέντρο Μεταναστών

Ημερομηνία: 02-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
kentro-koinotitas-kentro-metanaston-sumvaseis-ergazomenes-andravida

Τις συμβάσεις τους υπέγραψαν χθες, οι τέσσερις πρώτες εργαζόμενες στο Κέντρο Κοινότητας και το Kέντρο μεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, στις νέες υπηρεσίες που δημιουργούνται στο δήμο.

Πρόκειται για δυο κοινωνικούς λειτουργούς , μια ψυχολόγο και μια διαμεσολαβητρια και απομένει η πρόσληψη μιας ακόμα κοινωνικής λειτουργού και ενός νομικού.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλληνης  Ναμπιλ Ιωσηφ Μοραντ καλωσορίζοντας τις νέες εργαζόμενες, τους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά τους και τόνισε , ότι με την παρουσία τους θα βοηθήσουν σημαντικά  τις κοινωνικές δομές του Δήμου και τις  μονάδες Υγείας  και θα αποτελέσουν  ένα πολύτιμο εργαλείο που θα ωφελήσει όλους τους πολίτες του Δήμου , σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα

Το «Κέντρο Κοινότητας» μεταξύ άλλων θα έχει τις εξής αρμοδιότητες:

  • Υποδοχή-Ενημέρωση-Υποστήριξη των πολιτών για πληροφόρηση ή/και παραπομπή των πολιτών σχετικά με τα προγράμματα πρόνοιας και κοινωνικής ένταξης που υλοποιούνται σε τοπικό, περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο.
  • Υποστήριξη στη διαδικασία ένταξης των πολιτών στα ανωτέρω προγράμματα.
  • Συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές
  • Συνεργασία και παραπομπή αιτημάτων σε άλλες δομές και υπηρεσίες που παρέχονται στα γεωγραφικά όρια της περιοχής λειτουργίας του «Κέντρου Κοινότητας», π.χ. Κοινωνικοί Ξενώνες Αστέγων,
  • Ξενώνες Κακοποιημένων Γυναικών, Κοινωνικά Φροντιστήρια, Δομές Ψυχικής Υγείας, κ.α

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος