FOLLOW US: facebook twitter

Τ. Αντωνακόπουλος: «Αναθεώρηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου»

Ημερομηνία: 27-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1519″ img_size=”full”][vc_column_text]Aνοιχτή πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με ένα και μοναδικό θέμα

Πρόταση προς όλες τις δυνάμεις της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύργου απευθύνει ,ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Καρδιολόγος Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, για υπογραφή από κοινού αιτήματος για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα:

«Αναθεώρηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου»

Σε σχετικό δελτίο τύπου ο κ. Αντωνακόπουλος επισημαίνει:

«Ο Δήμαρχος Πύργου, ουσιαστικά ναρκοθετεί την διασφάλιση αποκομιδής των Στερεών Απορριμμάτων στον Δήμο Πύργου, αφού δεν λαμβάνει καμία πρόνοια στελέχωσης της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου αγνοώντας επιδεικτικά τις δεσμευτικές ημερομηνίες που  έχει θέσει η Κυβέρνηση.

Ουσιαστικά δημιουργεί την συνθήκη ώστε το «χρυσό όνειρο του», η απόδοση της διαδικασίας συγκεντρωσης και αποκομιδης στερεών απορριμμάτων να δοθεί σε ιδιώτες ,πάντα με τις γνωστές διαδικασίες και τα γνωστά κίνητρα.

Η θέση του αυτή είναι γνωστή από χρόνια, όπως και η μεθοδική κίνησή του . Γι ‘αυτό δεν συμμετείχε   ο Δημος  Πυργου στο ΦΟΔΣΑ, όταν συσταθηκε το 2006. Γι’ αυτό δυο χρόνια ο δημαρχος  ΠΥΡΓΟΥ ,ήταν απλός θεατής της ιστορικής ρύπανσης της πόλης, χωρίς να λαμβάνει πρωτοβουλίες.

ΕΝΩ , όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι είχαν διασφαλίσει μια πρόχειρη λύση. ΚΑΙ  για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε τις παραταξεις και τους Δημοτικούς Συμβούλους να τοποθετηθούν  ΤΩΡΑ  πριν είναι   ΑΡΓΑ.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot