FOLLOW US: facebook twitter

Τσέικ Σανέ αντί Χολ: Ο 25χρονος Σενεγαλέζος σέντερ ενσωματώθηκε ήδη στον Κόροιβο

Ημερομηνία: 01-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

sane-koroivos-3

Ο Σενεγαλέζος σέντερ Τσέικ Σανέ είναι ο αντικαταστάτης του Κένι Χολ στον Κόροιβο. Ο Σανέ έχει ύψος 2.08μ. και έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Μάρσαλ το 2015. Ξεκίνησε τη σεζόν στη Νάσβεντ της Δανίας, στην οποία βρίσκεται από πέρυσι και μάλιστα έφτασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Ο Σανέ την φετινή σεζόν σε 18 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία της Δανίας, είχε 11,9 πόντους  κατά μέσο όρο, με 57,6% στα δίποντα και 64,3% στις βολές, ενώ είχε εξαιρετική επίδοση και στα ριμπάουντ (9,7). Επίσης έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Σενεγάλης.  Αυτή είναι η τελευταία αλλαγή ξένου που έχει δικαίωμα να κάνει ο Κόροιβος. Ο παίκτης την Κυριακή έφτασε στην Αμαλιάδα, από προχθές Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις και απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής από τον Κόροιβο. Έτσι, θα κάνει ντεμπούτο στον κρίσιμο αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πατρών, στο κλειστό της Αμαλιάδας.

Ο αγώνας της χρονιάς

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι αναμφισβήτητα το πιο κρίσιμο της σεζόν για τον Κόροιβο. Με νίκη θα αφήσει πίσω του δύο βαθμούς τους Πατρινούς και κατά μεγάλο ποσοστό θα ανανεώσει τη συμμετοχή του στην Α1, αφού τις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές πολύ δύσκολα θα καλυφθεί το -2 με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο Απόλλωνας. Το είπε άλλωστε και ο τεχνικός Ντίνος Καλαμπάκος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Άρη, πως «όποια ομάδα κερδίσει, κατά τουλάχιστον 80%  έχει σωθεί». Πρόκειται λοιπόν για τον αγώνα της χρονιάς για τον αμαλιαδίτικο σύλλογο και το κλειστό πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά και οι φίλοι της ομάδας να σπρώξουν τους παίκτες στη νίκη παραμονής.

Τα εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων, όπως ανακοίνωσε ο Κόροιβος, έχει ξεκινήσει από χθες στα γραφεία του συλλόγου και η γενική είσοδος είναι  10 ευρώ, τα κοινωνικά εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ μαθητικά – φοιτητικά είναι δωρεάν στην θύρα Β.

Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων (Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος) είναι:

Τετάρτη 1 Μαρτίου 9-3μ.μ.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ.

Σάββατο 4 Μαρτίου 9-2μ.μ.

Υπενθυμίζεται  ότι είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για την προμήθεια εισιτηρίου. Ηλεκτρονική προπώληση γίνεται στο www.viva.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος