FOLLOW US: facebook twitter

Τσάι με λεμόνι: Εδώ Κουρούτα!!!

Ημερομηνία: 29-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5377″ img_size=”full”][vc_column_text]-Γιατί πρωί –πρωί με αθλητική περιβολή Μαριγούλα; Που πας, θα δηλώσεις συμμετοχή στους Ολυμπιακούς;

-Ποιους Ολυμπιακούς μωρη Ασημούλα, εδώ έχουμε στην πόρτα μας δίπλα στην Κουρούτα το survival κι εγώ θα τρέχω στην άκρη της γης; Κι όχι τίποτ’ άλλο έχω σκάσει γιατί ήρθε ο Ντάνος να… τσεκάρει τις εγκαταστάσεις και εγώ… πέρα βρέχει! Ούτε που το είχα πάρει μυρωδιά! Τόσον καιρό τον έβλεπα στην τηλεόραση και με ξενύχταγε κάθε βράδυ το καμάρι μου κι ήρθε στην Κουρούτα και πήραν άλλες την πρωτιά! Ούτε μια σέλφι! Καταστροφή μιλάμε!]

-Ναι μωρή Μαριγούλα εσένα περίμενε ο Ντάνος, τη… δίμετρη, να βγάλει σέλφι, τόσα κοριτσόπουλα του την πέσανε, ούτε βλέμμα δεν θα σου’ ριχνε!

-Τα λες γιατί σκας από τη ζήλια σου, αλλά δεν πειράζει, μπορεί να μην πέρασα τα προκριματικά αλλά έχω αποφασίσει να πάρω ένα σακίδιο και να μεταναστεύσω στην Κουρούτα να βρίσκομαι στην καρδιά των… γεγονότων! Όπως καταλαβαίνεις σε λίγο θα βγούνε άλλοι… Ντάνοι, οπότε πρέπει να προηγηθώ!

-Και σιγά μην σε αφήνουνε να κάνεις το… κοινό! Υποτίθεται ότι θα είναι σίριαλ επιβίωσης, δεν μπορεί ο καθένας να κάθεται και να ξεροσταλιάζει δίπλα από τις… ντοματιές! Γιατί κάτι ντοματιές διέκρινα στις φωτογραφίες! Λες να τους βάζουνε να βγάζουνε το μεροκάματο μαζεύοντας… ντομάτες; Γιατί εδώ… καρύδες δεν έχει, οπότε τα θα τρώνε… Ηλειακά προϊόντα!

-Δεν ξέρω, ας μαζεύουνε κι αραποσίτι, εμένα με νοιάζει να είμαι εκεί! Θα κάνω τύπου διακοπές… συμπαράστασης στους παίχτες και θα στέλνω και ρεπορτάζ στα κανάλια, οπότε θα έχω διπλό όφελος! Άσε που σκέφτομαι ότι μπορώ να τους ετοιμάσω και ένα… μενού κατάλληλο για την περίπτωση! Γιατί έτσι και δω να τρώνε καρύδες και καρυδόρυζο στην Αμαλιάδα, θα χάσω πάσα ιδέα!

-Τι να σου πω, πάντα… «κουνημένη» ήσουνα, εγώ θα σου βάλω μυαλό, δεν κοιτάς να μαζέψεις τα… ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος που θα μας πέσουνε τέλος του μήνα στο κεφάλι μαζεμένα, αυτή είναι η πραγματική ζωή και ο άθλος να καταφέρουμε να τα πληρώσουμε κι άσε τα survinal!

-Δεν έχω εγώ τέτοια άγχη Ασημούλα, εκ του… μη έχοντος τι να λάβουν, οπότε αυτό που με νοιάζει είναι να κάνω το… κομμάτι μου! Όπως φαίνεται ακόμα και για τον… τάφο ΕΝΦΙΑ θα μας ζητήσουνε και μάλιστα αυτός θα είναι… διαρκείας! Δεν γλιτώνουμε με τίποτα ούτε ζωντανοί, ούτε πεθαμένοι! Γιατί λοιπόν να χαλάω τη ζαχαρένια μου, για να με… στείλουνε μια ώρα αρχύτερα; Άσε που θα πάρω και ιδέες πως είναι να επιβιώνεις στην Ηλεία, γιατί αυτό μας νοιάζει, ποιοι και πόσοι θα είναι στο τέλος οι… επιβιώσαντες![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot