FOLLOW US: facebook twitter

«Τρωάδες» σήμερα στην οικία Τατάνη που μετατρέπεται σε θερινό σινεμά!

Ημερομηνία: 17-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Συνεχίζεται με προβολές ταινιών σε συνεργασία με το ίδρυμα «Μιχάλη Κακογιάννη» το 28ο Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας»

Μετά την μεγάλη επιτυχία της συναυλίας των δύο μεγάλων τραγουδοποιών και ερμηνευτών, του Βασίλη Σκουλά και του Παντελή Θαλασσινού συνοδεία της πολυμελούς ορχήστρας τους με την οποία έκανε πρεμιέρα το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας στο νέο θέατρο της Ήλιδας, το «ταξίδι» του Φεστιβάλ συνεχίζεται με προβολές ταινιών σε συνεργασία με το ίδρυμα «Μιχάλη Κακογιάννη».

Έτσι, σήμερα Τρίτη 17 Ιουλίου στις 21:15 προβάλλεται στον Κήπο της Οικίας ΤΑΤΑΝΗ η ταινία «Τρωάδες», η δεύτερη από τις τρεις ταινίες του πρώτου μέρους του αφιερώματος στον μεγάλο μας σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, με τίτλο «Η τραγωδία στον κινηματογράφο», που γίνεται με την ευγενική  παραχώρηση των δικαιωμάτων προβολής από το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Η γνωστή τραγωδία του Ευριπίδη έχει να κάνει με τον θρήνο των Τρωάδων που περιμένουν την απόφαση των Ελλήνων κατακτητών, ύστερα από την καταστροφή της Τροίας.

Η είσοδος για το κοινό στο χώρο του κήπου που έχει μετατραπεί σε ένα μικρό θερινό σινεμά, είναι ελεύθερη.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Κάθριν Χέμπορν, ΒανέσαΡεντγκρέιβ, Ειρήνη Παππά, ΖενεβιέβΜπιζόλντ, ενώ η μουσική είναι του Μίκη Θεοδωράκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος