FOLLOW US: facebook twitter

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στο Επιτάλιο

Ημερομηνία: 29-07-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34437″ img_size=”full”][vc_column_text]Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην ΕΟ Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Επιταλίου. Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις οκτώ το πρωί και ενεπλάκησαν δύο οχήματα που είχαν κατεύθυνση προς Κυπαρισσία.

Το πρώτο όχημα που προπορευόταν οδηγούσε μια γυναίκα από το Επιτάλιο, η οποία στην τρίτη διασταύρωση για το χωριό, έβγαλε φλας για να στρίψει αριστερά προς τον οικισμό. Πίσω της ακολουθούσε μια νταλίκα η οποία και έκοψε ταχύτητα για να στρίψει το προπορευόμενο όχημα και πιο πίσω ακολουθούσε ένα πολυμορφικό, στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον δύο άτομα.

Το τελευταίο όχημα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επιχείρησε να προσπεράσει τη νταλίκα, την ώρα που το πρώτο επιχειρούσε να στρίψει. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Το πρώτο έκανε τετ α τετ επί της εθνικής, ενώ το δεύτερο ανετράπη, σύρθηκε στην άσφαλτο και σταμάτησε μετά από περίπου 15 μέτρα στην άκρη του δρόμου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά η οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου και ο οδηγός και η συνεπιβάτης του δεύτερου. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot