FOLLOW US: facebook twitter

Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη στο κέντρο της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:

Στο κέντρο της Αμαλιάδας με δράστη 48χρονο οδηγό

Έμοιαζαν απίστευτα τα όσα συνέβησαν νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Αμαλιάδας, με την καταδίωξη οδηγού ΙΧ που δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών μετά από παράβαση του ΚΟΚ στην οποία υπέπεσε. Η διαδρομή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξε έξω από το δημοτικό στάδιο, όπου ένας αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ, έκλεισε το δρόμο στο νεαρό οδηγό, με αποτέλεσμα να σφηνώσει η μοτοσικλέτα του κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου και να τραυματιστεί πολύ ελαφρά ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος οδηγός που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα παραβίασε ερυθρό σηματοδότη στο κέντρο της πόλης και έγινε αντιληπτό από περιπολικό της τροχαίας που εκινείτο κοντά του. Οι αστυνομικοί με τη χρήση σειρήνας του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά ο οδηγός δεν υπάκουσε. Συνέχισε την πορεία του επί της οδού Καλαβρύτων και έστριψε προς την οδό Καραϊσκάκη και «ανέβηκε» την οδό Δαλιάνη ανάποδα, έως την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Έστριψε πάλι στην οδό Καλαβρύτων και έπειτα στην οδό Φραγκαβίλας προς το δημοτικό στάδιο. Εκεί έφτασε στην κεντρική πύλη και έστριψε προς το χώρο της λαϊκής αγοράς. Όλη αυτή η πορεία γινόταν με σχετικά φυσιολογική ταχύτητα μέσα στην πόλη. Παράλληλα είχαν ενημερωθεί οι δυνάμεις της αστυνομίας εντός της Αμαλιάδας, για να σταματήσουν το εν λόγω όχημα.

Όμως φτάνοντας στο χώρο της λαϊκής αγοράς, ο οδηγός επιτάχυνε και έπεσε πάνω στον δικυκλιστή της ΔΙ.ΑΣ. που είχε μπει μπροστά του και μια στιγμή πριν είχε ακινητοποιήσει τη μοτοσικλέτα του στη μέση του δρόμου. Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την τελευταία στιγμή κατάφερε να πηδήξει από τη μηχανή, ενώ άμεσα άλλοι αστυνομικοί έφτασαν στο αυτοκίνητο, έβγαλαν έξω ήρεμα τον δράστη και τον συνέλαβαν, για να τον οδηγήσουν στη συνέχεια στο Α.Τ. Ήλιδας. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για να υποβληθεί σε εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στο πόδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος