FOLLOW US: facebook twitter

Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Νεκρός 67χρονος με σχέσεις στη Μαγούλα

Ημερομηνία: 29-11-2016 | Συντάκτης:

troxaio-patrwn-nekros1

Διαμελίστηκε το σώμα του μετά από διπλή σύγκρουση στη Ράχη Αχαΐας και το αυτοκίνητο του ισοπεδώθηκε!

Την τελευταία του πνοή στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου άφησε χθες το πρωί ο 67χρονος Δημήτρης Κυπραίος, κάτοικος Αθηνών με στενές σχέσεις λόγω του γάμου του, με το νομό Ηλείας, καθώς η σύζυγός του είναι από την Μαγούλα. Ο 67χρονος σκοτώθηκε σε ένα τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην περιοχή Ράχη κοντά στα Σαγέικα Αχαΐας μετά από σύγκρουση διαδοχικά με ΙΧ και νταλίκα. Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκε και ένας 72χρονος κάτοικος Τραγανού.

troxaio-patrwn-nekros2

Το τροχαίο συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο 67χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση τον Πύργο επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενη νταλίκα. Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 72χρονος κάτοικος Τραγανού. Μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του 67χρονου επέστρεψε και πάλι στο ρεύμα προς Πύργο με αποτέλεσμα η νταλίκα που ακολουθούσε και οδηγούσε ένας 23χρονος από το Πέτα Αχαΐας να περάσει πάνω από το ΙΧ. Ουσιαστικά το αυτοκίνητο ισοπεδώθηκε, ενώ ο 67χρονος διαμελίστηκε. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν βγαλμένες από ταινία θρίλερ. Οι οδηγοί που ακολουθούσαν στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έβλεπαν. Παντού στο δρόμο συντρίμμια και ανθρώπινα μέλη. Στην αρχή επικράτησε σύγχυση καθώς πολλοί πίστεψαν πως πρόκειται για δύο νεκρούς. Όμως με την πάροδο του χρόνου και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως όλα τα σκορπισμένα ανθρώπινα μέλη ανήκαν στον 67χρονο. Η νταλίκα μετά τη σύγκρουση με το ΙΧ κατέληξε ντελαπαρισμένη σε παρακείμενο χωράφι.  Οι δύο τραυματίες, ο 72χρονος και ο 23χρονος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 67χρονος είχε σχέσεις με την Μαγούλα Πύργου, καθώς η σύζυγός του κατάγεται από εκεί. Επισκεπτόταν συχνά το χωριό όπου διαμένει μόνιμα ο κουνιάδος του.

troxaio-patrwn-nekros3

Η κυκλοφορία ως αργά χθες το βράδυ γινόταν με δυσκολία στην Πατρών- Πύργου γιατί βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση απομάκρυνσης της νταλίκας.

troxaio-patrwn-nekros4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος