FOLLOW US: facebook twitter

Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος

Ημερομηνία: 28-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67188″ img_size=”full”][vc_column_text]Tραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου, ο οποίος βρισκόταν μεταξύ των αγνοουμένων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όπου βρισκόταν με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του.

Με ανακοίνωσή του, το Χαμόγελο του Παιδιού που είχε εκδώσει Amber Alert, αναφέρει σχετικά:

«Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας».

Ο πατέρας του, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, είχε υποστηρίξει ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, από την παραλία Κόκκινο Λιμανάκι. Είχε ανεβάσει και στην ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους που έχει δημιουργηθεί (missingpeople.audax.gr) τη φωτογραφία του μικρού Δημήτρη.

Τη συνόδευε με το εξής μήνυμα:

«Αναστάσιος Αλεξόπουλος

Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13.

Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος

Αγνοείται από εχθές (σ.σ. Δευτέρα 23 Ιουλίου) στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του.

(Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου)».

Πηγή: tvxs.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot