FOLLOW US: facebook twitter

Τρία γκολ η Βοΐλα με την Εθνική Κορασίδων

Ημερομηνία: 17-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Εθνική Κορασίδων έκανε επίδειξη δύναμης τη Δευτέρα, κερδίζοντας 7-1 το Καζακστάν στα Γιάννενα, για τον 9ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και προκρίθηκε πανηγυρικά. Η Ηλεία παίκτρια Χρύσα Βοΐλα ήταν ξανά στις κορυφαίες της Εθνικής μας Ομάδας, σκοράροντας το πρώτο και το τρίτο γκολ, στο 15΄ και 57΄ αντίστοιχα, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πλούσιο ταλέντο της. Η Χρύσα είχε σκοράρει και την περασμένη Παρασκευή στο 3-1 επί της Β. Ιρλανδίας, συγκεκριμένα το τρίτο γκολ της Εθνικής, με απευθείας φάουλ στο 63΄!

Τα υπόλοιπα γκολ της ελληνικής ομάδας κόντρα στο Καζακστάν πέτυχαν οι Παπαθεοδώρου (40’, 74’), Πρίφτη (63’, 77’) και Τσαραντάνη (83’). Για το Καζακστάν είχε ισοφαρίσει προσωρινά η Μπούροβα με πέναλτι (32’). «Το ταλέντο νικά τα πάντα και το άγχος και την πίεση», δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Πριόνας, που είχε επισημάνει και πριν από την έναρξη του τουρνουά ότι οι παίκτριές του διαθέτουν ποιότητα.

Ελλάδα: Παναγιωτοπούλου, Γρηγοριάδη, Τσουκαλά, Ξανθή, Παπαθεοδώρου (79’ Ευθυμίου), Βοριά (65’ Επανωμίτη), Βοΐλα (70’ Τσαραντάνη), Ράκου (79’ Μπαξεβάνου), Πρίφτη, Ακριβάκη (78’ Παπαγεωργίου), Βασιλακάκου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος