FOLLOW US: facebook twitter

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Ελλάδας Γ. Πετρούτσου

Ημερομηνία: 21-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53001″ img_size=”full”][vc_column_text]Με επιστολή του ο απερχόμενος διοικητής της Π.Υ. Πύργου και πλέον Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος, ευχαριστεί το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και δηλώνει πως θα παραμείνει στο πλευρό των Ηλείων και από τη νέα του θέση.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Ως απερχόμενος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, θα ήθελα να εκφράσω τις από καρδιάς μου ευχαριστίες προς το ιδιαιτέρως άξιο προσωπικό αυτής, αναγνωρίζοντας την εργατικότητά τους, το φιλότιμό τους, την μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αστικά και δασικά συμβάντα που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της προηγούμενης αντιπυρικής περιόδου επί διοικήσεώς μου! Τους παροτρύνω, να συνεχίσουν να εργάζονται κάτω από τις ίδιες αρχές, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στους Ηλείους.

Ως Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Ελλάδας δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω στο πλευρό των πολιτών της Ηλείας στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις και τον νέο διοικητή της Π.Υ. Πύργου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του εντός των επόμενων ημερών.

Επιπροσθέτως, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, όλους τους εκπροσώπους και το προσωπικό των τοπικών Εκκλησιαστικών, Πολιτικών και Δικαστικών Αρχών, Φορέων, Υπηρεσιών, Συλλόγων, Εθελοντών αλλά και τους πολίτες της Ηλείας για την στήριξη που μου παρείχαν, την άριστη συνεργασία και την εκτίμησή την οποία επέδειξαν στο πρόσωπό μου!»

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot