FOLLOW US: facebook twitter

Το Αλβανικό χασίσι είχε προορισμό την Ηλεία

Ημερομηνία: 26-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34131″ img_size=”full”][vc_column_text]Δύο συλλήψεις και αναζητείται ο Ηλείος δράστης

Προορισμό την Ηλεία και την περιοχή της Γαστούνης και του Βαρθολομιού είχε μεγάλη ποσότητα χασίς που προερχόταν από την Αλβανία. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών και εντοπίστηκαν 44 κιλά χασίς, ενώ συνελήφθησαν και δύο Αλβανοί, ο ένας εξ αυτών στην Ηλεία. Στη σπείρα εμπλέκεται ένα ακόμα άτομο από την Ηλεία, από την περιοχή του Βαρθολομιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικός του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, κατάφερε να εισχωρήσει στη σπείρα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών τον περασμένο Μάϊο και ανέλαβε το ρόλο του μεταφορέα. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο “μεταφορέας” μαζί με μέλη του κυκλώματος, είχαν δώσει ραντεβού για συνάντηση με τους πωλητές στην περιοχή Νεγράδες στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Εκεί τους περίμεναν Αλβανοί με βαρύ οπλισμό, οι οποίοι τους παρέδωσαν τα 44 κιλά χασίς. Τα ναρκωτικά θα προορίζονταν στην αγορά μέσω του κυκλώματος στην Ηλεία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι δράστες από την διακίνηση των ναρκωτικών, ανέρχεται στις 110.000 ευρώ.

«Συνελήφθησαν, χθες (σ.σ. προχθές), στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που σχεδίασε και υλοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ακόμα αλλοδαποί διακινητές ναρκωτικών. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, σε βάρος των οποίων, καθώς και ενός ημεδαπού συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, εντόπισε όχημα, στην περιοχή των Ιωαννίνων και στο εσωτερικό του, βρήκε και κατάσχεσε έντεκα ανισοβαρείς αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 43 κιλών και 641 γραμμαρίων. Από την ενδελεχή έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, προορισμός των ναρκωτικών θα ήταν η περιοχή της Ηλείας και αποδέκτης τους, ο ημεδαπός δράστης που αναζητείται. Επίσης, κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ως μέσα επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot