FOLLOW US: facebook twitter

Τουρνουά beach volley από τον Ολυμπιονίκη

Ημερομηνία: 26-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67086″ img_size=”full”][vc_column_text]Το OBV με την υποστήριξη του Α.Ο “ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ” και το “Parea Espresso”, ενώνουν για 2η χρονιά τις δυνάμεις τους για να διοργανώσουν το διπλό ερασιτεχνικό Τουρνουά beach volley με την ονομασία “Double Fun Tournament (by A. C. OLYMPIONIKIS.)”

Την περσινή μεγάλη επιτυχία, έρχεται η διαφημιστική εταιρία ”ΔΩΡΟΤΕΧΝΙΚΗ” (www.doroten.gr),να την κάει ακόμα μεγαλύτερη, παίρνοντας μέρος σαν συνδιοργανωτής του event.

Και τα δύο τουρνουά θα διεξαχθούν στο χώρο του beach bar “Άμμος και Θάλασσα” (Καββούρι 11), ΣΑΒ-ΚΥΡ 28-29 Ιουλίου και ΣΑΒ-ΚΥΡ 4-5 Αυγούστου.

** Το πρώτο τουρνουά (28-29 Ιουλίου) απευθύνεται σε άντρες αθλητές.
** Το δεύτερο τουρνουά (4-5 Αυγούστου) είναι μικτό ( ένας άντρας με μία γυναίκα).

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά διπλώματα και τους νικητές τους περιμένουν εκτός από τα μετάλλια και τα κύπελλα που είναι προσφορά της ΔΩΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ,και πλούσια δώρα τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Δηλώσεις και όροι συμμετοχής 6936576530 Κώστας Τσούμας ή inbox.

** Ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο και το beach bar Άμμος και Θάλασσα που στηρίζει για 2η χρονιά την διοργάνωση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot