FOLLOW US: facebook twitter

Τοπικό ποδόσφαιρο: Συναίνεση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Ημερομηνία: 03-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από την ΕΠΣ Ηλείας υπενθυμίζεται ότι μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, υποχρεούνται τα Σωματεία να υποβάλουν στην ΕΠΣΗ την πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων, για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016.  Το τμήμα Μητρώου Δελτίων της ΕΠΟ, δεν θα εκδίδει Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας σε ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την Ε.Π.Ο. και τις Ε.Π.Σ..

Η Αίτηση Μεταβολών Ποδοσφαιριστή (Αποδέσμευση-Μετεγγραφή- Υποσχετική -Πρώτη εγγραφή κ.λ.π.) θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά και από την πράξη συναίνεσης του ποδοσφαιριστή, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του από ΚΕΠ ή Αστυνομία. Για τους ανήλικους θα υπογράφει ο γονέας και θα θεωρείται το γνήσιο της υπογραφής του.

 

Παράταση μέχρι 28 Σεπτεμβρίου

Η συνολική προσκόμιση των εντύπων σχετικά με τη συναίνεση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, όπως έχει ενημερώσει η ΕΠΟ, παίρνει παράταση έως την Παρασκευή 28-9-2018.
Η Ομοσπονδία δια μέσου εγγράφου της υπενθυμίζει ότι όποιος ποδοσφαιριστής που ανήκει σε σωματείο, δεν αποδεχθεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων (αποκλειστικά για λόγους που αναγράφονται στην πράξη συναίνεσης ) από την Ε.Π.Σ. και την Ε.Π.Ο. δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις που έχει δικαίωμα να αγωνίζεται η ομάδα του.
Στην περίπτωση που τα σωματεία δεν θα δύνανται να προσκομίσουν συμπληρωμένα έντυπα για όλους τους εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές τους, δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις θα έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές αποδεχθούν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από την Ε.Π.Σ. και την Ε.Π.Ο.. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν μια μόνο φορά το έντυπο και όχι σε κάθε μεταβολή που ακολουθεί μεταγενέστερα.

Η ως άνω διαδικασία αφορά αποκλειστικά ποδοσφαιριστές Ερασιτεχνικών σωματείων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος