FOLLOW US: facebook twitter

Τον μπελά του βρήκε αγρότης στον Πύργο: Το ΤΟΕΒ έκανε έργο, το τρακτέρ βούλιαξε

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Επιχείρησε να κάνει το πιο απλό πράγμα. Να βγει από το χωράφι του μετά το όργωμα… και είδε το τρακτέρ του να βουλιάζει και να αχρηστεύεται. Ο Κώστας Τασόπουλος αγρότης από την περιοχή του Ροφιά, καταγγέλλει τη διοίκηση του Α ΤΟΕΒ για αδιαφορία στις διαμαρτυρίες του. Στην είσοδο του κτήματός του περνά υπογειοποιημένο τμήμα του δικτύου άρδευσης.

Οι πρόσφατες εργασίες που έγιναν εκεί για την αντιμετώπιση χρόνιου προβλήματος όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, δεν έδωσε λύση με αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να περάσει με το τρακτέρ του να υποχωρήσει το έδαφος και να βουλιάξει τουλάχιστον ένα μέτρο μέσα ο γεωργικός ελκυστήρας.

«Η κατάσταση αυτή είναι χρόνια. Επανειλημμένως διαμαρτύρομαι και μου απαντούν ότι είμαι κακοπληρωτής και βρίσκουν δικαιολογίες για να μην κάνουν συντήρηση. Με έγγραφο που έκανα πριν 15 ημέρες για την επισκευή, έσκαψαν εδώ και ιδού το αποτέλεσμα. Το τρακτέρ κόλλησε, η δουλειά μου έμεινε στη μέση, οι εργάτες έφυγαν και δεν ξέρω τι ζημιά έχει υποστεί το τρακτέρ. Η διάβαση είναι δημόσια και παρέμβαση εγώ δεν μπορώ να κάνω. Μόνο ο ΤΟΕΒ» είπε αγανακτισμένος ο κ. Τασόπουλος.

Απευθύνθηκε δε στον πρόεδρο του Α’ ΤΟΕΒ να τον ενημερώσει και όπως κατήγγειλε η απάντηση του ήταν να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

«Εμένα με ξεκληρίζουν όταν δεν μπορώ να μπω στο χωράφι μου να δουλέψω. Δεν ξέρω τι σύστημα είναι αυτό» συμπλήρωσε ο κ. Τασόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot