FOLLOW US: facebook twitter

Την επαναλειτουργία του Μεταβατικού Μονομελούς Ειρηνοδικείου Ζαχάρως ζητά η δημοτική αρχή

Ημερομηνία: 13-04-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57598″ img_size=”full”][vc_column_text]Την άμεση επαναλειτουργία του Μεταβατικού Μονομελούς Ειρηνοδικείου Ζαχάρως ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Δικαιοσύνης ο δήμος Ζαχάρως, προκειμένου να τερματιστεί η ταλαιπωρία των πολιτών της Ζαχάρως και γενικότερα της νότιας Ηλείας, αφού τώρα αναγκάζονται να διανύουν συνολικά 65 χλμ για να μεταβούν στον Πύργο και να επιστρέψουν.

«Σε συνέχεια της αποφάσεώς σας, όσο αφορά την κατάργηση του Μεταβατικού Μονομελούς Ειρηνοδικείου Ζαχάρως, σας γνωρίζουμε ότι η απόφαση αυτή το μόνο το οποίο επέτυχε είναι η διαρκή ταλαιπωρία των πολιτών της Ζαχάρως και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι αναγκάζονται να μεταβαίνουν στον Πύργο. Η μετακίνηση αυτή πλέον των 200 συμπολιτών μας κάθε Παρασκευή, σε απόσταση η οποία προσεγγίζει τα 60 χιλίομετρα, αποτελεί δυσβάστακτη δαπάνη, για τον καιρό αυτό της κρίσης που διανύουμε. Συμπερασματικά σας δηλώνουμε ότι θα ήταν σωστό να έρχονται ένας Εισαγγελέας και ένας Πρωτοδίκης, αντί να ταλαιπωρούμε τόσους Πολίτες. Για τον λόγο αυτό ζητούμε τις άμεσες ενέργειές σας για την ανάκληση της εν λόγω αποφάσεως», αναφέρει στην επιστολή του δήμαρχος Ζαχάρως, Νίκος Φάμελος.

Ο επικεφαλής της «Δυναμικής Πρωτοβουλίας» και εκλεγμένος δήμαρχος από το 2002, Πανταζής Χρονόπουλος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι πολίτες της Ζαχάρως ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να επιλύσουν τις δικαστικές τους υποθέσεις και ζήτησε την άμεση άρση της απόφασης και την επαναλειτουργία του Μεταβατικού Μονομελούς Ειρηνοδικείου Ζαχάρως.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot