FOLLOW US: facebook twitter

Τεχνολογικό Ελληνορωσικό Ι.ΙΕΚ: Οι Εγγραφές λήγουν στις 30-9-2017

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38158″ img_size=”full”][vc_column_text]«Σπουδές αξίας, στον τόπο σου, με Ειδικότητες άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης»! Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει το ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ Ι.ΙΕΚ κι ενώ οι εγγραφές για τους νέους σπουδαστές, μπαίνουν στην τελική ευθεία, αφού ολοκληρώνονται στις 30-09-2017.

Οι Εγγραφές λοιπόν, στη μεγάλη εκπαιδευτική μονάδα της Ηλείας, που πορεύεται με την αξία του Τεχνολογικού και την ισχύ του Ελληνορωσικού,

έχοντας έδρα στα Καβάσιλα του Δήμου Πηνειού (πρώην Γυμνάσιο), για την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018, θα διαρκέσουν έως το τέλος Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Συντονιστής του Ι.Ι.Ε.Κ. κ. Π. Σκαρτσιάρης, ενώ για ορισμένες ειδικότητες οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Με τις 21 επιλεγμένες Ειδικότητες άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης, δίνεται η ευκαιρία στα άτομα της νέας γενιάς και όχι μόνο, να σπουδάσουν σε αντικείμενο της επιλογής τους και μάλιστα στον τόπο τους!

Ενδεικτικά αναφέρονται:

– ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)

– ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

– ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

– ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

– ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ

– ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

– ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ & ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

– ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Στην τελική ευθεία, δηλώνει ότι μπαίνουν οι εγγραφές, ο Συντονιστής του Ι.ΙΕΚ κ. Π. Σκαρτσιάρης.

 

Φοιτώντας στο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ Ιδιωτικό ΙΕΚ, πετυχαίνει κανείς, την εκπαίδευση στην ειδικότητα που τον ενδιαφέρει, από καταξιωμένο διδακτικό προσωπικό, σε άρτια εξοπλισμένους εργαστηριακούς χώρους, σπουδάζοντας μάλιστα στον τόπο του και έχοντας έτσι, σημαντικό οικονομικό κέρδος εν συγκρίσει με το αν έφευγε για να σπουδάσει σε άλλη μεγάλη πόλη.

Τα ιδιωτικά ΙΕΚ αδειοδοτούνται και εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας, όπως και τα Ωρολόγια Προγράμματα Σπουδών καθορίζονται από αυτό. Επίσης τα ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ είναι ισόβαθμα, αναγνωρίζεται το  πτυχίο τους από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και γι’ αυτό χαρακτηρίζεται και ως ευρωπαϊκό “διαβατήριο”. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι απόφοιτοι των ΙΕΚ όταν συμμετέχουν σε δημόσιους διαγωνισμούς, πριμοδοτούνται με 150 επιπλέον μόρια βάσει προεδρικού διατάγματος.

Τέλος το ΙΕΚ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ, μετά από ευγενή παραχώρηση της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, διαθέτει ξενώνες στον Άγιο Νικόλαο Καβασίλων, για τη δωρεάν διαμονή όσων σπουδαστών επιθυμούν, είτε από την Ηλεία είτε από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, καθημερινά το πρωί, από 10.00 έως 13.00 και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης από 18.00 έως 21.00. Για πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 2623035597 – 6932280017 – 6973579394.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot