FOLLOW US: facebook twitter

Τελευταίες παραστάσεις για το «Ψηλά από τη Γέφυρα» από την Ομάδα Θεάτρου “Προσκήνιο”

Ημερομηνία: 01-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53712″ img_size=”full”][vc_column_text]Από σήμερα Πέμπτη έως και την Κυριακή 4 Μαρτίου θα δοθούν οι τελευταίες τέσσερις παραστάσεις της Ομάδας Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» με το έργο «ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ» του Άρθουρ Μίλλερ στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ. Η παράσταση παρουσιάζεται σε απόδοση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν και έχει πράγματι εντυπωσιάσει το θεατρόφιλο κοινό, τόσο για την ατμόσφαιρα που έχει επιτύχει να αποδώσει ο σκηνοθέτης της, όσο και για τις ερμηνευτικές αποδόσεις των μελών της ομάδας που ενσαρκώνουν τα πρόσωπα του έργου. Παράλληλα το άρτιο τεχνικά ψηφιακό σκηνικό της παράστασης, πρωτοποριακό για τα ερασιτεχνικά θεατρικά δρώμενα της περιοχής, που  δεσπόζει στη σκηνή του θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ, συμβάλλει τα μέγιστα στην απόδοση της ατμόσφαιρας του έργου που διαδραματίζεται στην Αμερική στα μέσα της δεκαετίας του ‘ 50.

Η ομάδα θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ», κατάφερε, αντιμετωπίζοντας με σεβασμό ένα από τα εμβληματικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, να πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες μέχρι σήμερα εμφανίσεις της στη μακρόχρονη πορεία της που μετρά ήδη 18 χρόνια.

Τα πρόσωπα του έργου ερμηνεύουν οι: Νίκος Λαϊνόπουλος (Έντι Καρμπόνε), Διονύσιος Ζάγκλης (Αλφιέρι), Ασπασία Αργυροπούλου (Μπέατρις), Ελένη Αργυροπούλου (κάθρην), Παύλος Γκόρδης (Ροντόλφο), Γιώργος Μπαλαούρας (Μάρκο) και Κωνσταντίνα Τσονοπούλου (Λουίζα). Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Φανή Ζάγκλη, η επιμέλεια του σκηνικού χώρου ανήκει στο Χάρη Κανελλακόπουλο, οι κατασκευές στον Νίκο Σακκούλη, η επιμέλεια της αφίσας και οι φωτογραφίες της παράστασης στον Δημήτρη Παπαϊωάννου, οι φωτισμοί στον Ανδρέα Ζέζα, η επιμέλεια και επεξεργασία του ψηφιακού σκηνικού στον Ευάγγελο Τσάκωνα, οι κομμώσεις στον Γιάννη Γαβριλόπουλο και το μακιγιάζ στην Ερατώ Αργυρίου.

Η παράσταση ξεκινάει στις 9.30 μ.μ., ενώ απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων στο τηλ. του θεάτρου 26210 36521 από 6.30 μ.μ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot