FOLLOW US: facebook twitter

Τα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα!

Ημερομηνία: 16-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”31375″ img_size=”full”][vc_column_text]Τα παπούτσια είναι το πιο σημαντικό και αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας. Είτε το στυλ σου είναι grunge, rock, hip-hop, greek- music- lover, boho chic ή 60s obsessed, υπάρχει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας για κάθε γυναίκα, όσον αφορά στα παπούτσια.

Ψηλοτάκουνα πέδιλα

Τα πέδιλα ίσως και να αποτελούν το ομορφότερο καλοκαιρινό παπούτσι. Αναδεικνύουν τα πόδια σου, δίνοντας σου στυλ και φινέτσα. Ειδικά φέτος έχουν μπει δυναμικά στη μόδα και μπορείς να τα φοράς από το πρωί έως και το βράδυ με το κατάλληλο outfit. Διάλεξε, λοιπόν, το ζευγάρι που σου αρέσει, φρόντισε να είναι άνετο και φόρα το όλες τις ώρες!

Πλατφόρμες

Όποια γυναίκα πει ότι δεν την βολεύουν πολύ οι πλατφόρμες λέει ψέματα. Είναι πολύ άνετες ακόμη κι αν είναι πανύψηλες ενώ είναι και πιο σταθερές σε σύγκριση με το στιλέτο τακούνι. Συνδυάζονται τέλεια με τζιν ή με φορέματα και είναι τα παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της για το καλοκαίρι. Άλλωστε ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι άνετη το καλοκαίρι;

Εσπαντρίγιες

Κυρίαρχος του φετινού καλοκαιριού για τις casual εμφανίσεις μας είναι οι εσπαντρίγιες. Εκτός από τις κλασσικές, πολύ εντυπωσιακές είναι και αυτές που δένουν στον αστράγαλο και δίνουν μια πιο θηλυκή διάθεση στο στυλ μας. Τολμήστε να αγοράσετε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες.

Σανδάλια

Τα σανδάλια που φοράμε το καλοκαίρι είναι ένα θέμα που μας απασχολεί γιατί όταν έρθουν οι διακοπές θα πρέπει αυτά τα σανδάλια να είναι κατάλληλα για την παραλία αλλά και για όλη τη μέρα. Επενδύουμε λοιπόν σε δερμάτινα σανδάλια με ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα πασπαρτού. Σανδάλια που ταιριάζουν τόσο με τα καφτάνια και τα ρούχα πάνω από τα μαγιό αλλά και με όλα μας τα καλοκαιρινά outfits για τις επόμενες βόλτες της ημέρας.

Flatforms

Φέτος, τα σανδάλια τύπου flatform συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος από τις κλασικές πλατφόρμες, προσφέροντας στυλ και αρκετούς πόντους ύψος, ταυτόχρονα με την άνεση ενός φλατ παπουτσιού!
Casual σχέδια με ethnic λεπτομέρειες, χαρίζουν ιδιαίτερο ύφος στις καθημερινές μας εμφανίσεις, ενώ γήινα υλικά από τη φύση, όπως φελλός, σχοινί και ψάθα, απογειώνονται σε συνδυασμό με τη λάμψη που προσφέρουν οι λεπτομέρειες από κρύσταλλα, γκλίτερ, παγιέτες και μεταλλικές επιφάνειες που καθρεφτίζουν.
Συνδυάζονται αρμονικά με jeans, φαρδιές παντελόνες, αλλά και φούστες, ψηλόμεσα σορτς, mini και maxi φορέματα, ενώ το βολικό τους στυλ τα κάνει κατάλληλα για all day εμφανίσεις. Aνακάλυψε τα σχέδια που λατρέψαμε στην παραπάνω gallery και διάλεξε αυτό που σου πάει![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot