FOLLOW US: facebook twitter

Τα παιδιά αποτύπωσαν τις εμπειρίες τους στο χαρτί: Τελετή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας στην Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας

Ημερομηνία: 14-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39116″ img_size=”full”][vc_column_text]Με πολλά χαμόγελα εκ μέρους των παιδιών, του προσωπικού της Βιβλιοθήκης και των εθελοντών εκπαιδευτικών που  κατά την διάρκεια όλου του καλοκαιριού συμμετείχαν στο πρόγραμμα Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2017  με τίτλο «Από σημείο σε σημείο» στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας , πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στον ίδιο χώρο η Γιορτή λήξης της καλοκαιρινής αυτής εκστρατείας.

Οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν με χαρά στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι εθελόντριες Βασιλική Συριοπούλου, Διονυσία Βασιλοπούλου και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης. Τα παιδιά συμπλήρωσαν καρτέλες με τα σημεία του καλοκαιριού. Σημεία που επισκέφθηκαν, εξερεύνησαν, φωτογράφισαν, διάβασαν………και ονειρεύτηκαν! Αποτύπωσαν τις εμπειρίες τους με λέξεις, εικόνες, ζωγραφιές, κείμενα φτιάχνοντας το δικό τους βιβλίο αναμνήσεων.

Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων οι μεγάλοι και οι μικροί μας φίλοι βραβεύτηκαν για την εξαίρετη συμμετοχή και προσπάθειά τους και κεράστηκαν με έναν μπουφέ πλούσιο από γλυκές και αλμυρές δημιουργίες των εθελοντών. Ένα καλοκαίρι που πέρασε μέσα από πολλές δραστηριότητες για παιδιά στην Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας έφτασε στο τέλος του με πολλά οφέλη και εμπειρίες για τα ίδια που αξιοποίησαν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα.

Μάλιστα ακόμα και την προηγούμενη μέρα από την Γιορτή λήξης, τα παιδιά είχαν πρόγραμμα το οποίο μάλιστα απόλαυσαν ιδιαίτερα καθώς μετατράπηκαν σε μικρούς… μάγειρες! Έτσι την Πέμπτη η 7/9/2017 η ομάδα της βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας με την βοήθεια της κ. Διονυσίας Βασιλοπούλου, ασχολήθηκε με το εργαστήριο «Γλυκά και αλμυρά σημεία». Τα παιδιά έγιναν σεφ φτιάχνοντας γλυκά και αλμυρά κεράσματα και μετά γεύτηκαν τις δημιουργίες τους!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολήθηκαν εθελοντικά με την Καλοκαιρινή Εκστρατεία στην Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας, σε μια μεγάλη μεν κωμόπολη της Ηλείας που όμως έχει λίγες δημιουργικές διεξόδους για τα παιδιά, όπως όλη η επαρχία και τους έδωσε τα καλύτερα! Εμπειρίες ζωής…[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1505378973505-2a8ceecd-41da-8″ include=”39119,39120,39121,39122,39123,39124″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot