FOLLOW US: facebook twitter

Τα μούσκεψε ο καιρός στην Αμαλιάδα: Εκπτωτική Νύχτα χωρίς εκδηλώσεις-Αναβλήθηκε το καρναβάλι

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52070″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι έμποροι της Αμαλιάδας ήταν πρόθυμοι και άνοιξαν τα καταστήματά τους για την Εκπτωτική Νύχτα. Όμως ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος… Το αντίθετο δηλαδή, καθώς οι δυνατές μπόρες που έπληξαν από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, δεν επέτρεψαν στους πολίτες να αναζητήσουν εκπτώσεις και προσφορές και να περάσουν όμορφα κάνοντας τις αγορές τους.

Αρχικά ματαιώθηκε η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση των καρναβαλιστών που διοργάνωνε ο δήμος Ήλιδας και έπειτα λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ματαιώθηκαν και οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας στο πλαίσιο της Εκπτωτικής νύχτας.

Η μόνη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη βροχή σε εξέλιξη, αλλά με λίγο κόσμο λόγω της κακοκαιρίας ήταν η συναυλία του Πάνου Βαβίλη στην οδό Αρχ. Ήλιδας.

Αναβλήθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις

Αναβλήθηκαν για το άλλο Σάββατο οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου Ήλιδας και συγκεκριμένα η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ήλιδας “Η προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού της Αμαλιάδας αναβάλλεται λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή μας. Η μεγάλη παρέλαση ορίστηκε για το προσεχές Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 16:00. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος!!!”.

Να σημειώσουμε πως και η νυχτερινή ποδαράτη που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, ματαιώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot