FOLLOW US: facebook twitter

Τα Κούλουμα «ζωντάνεψαν» το Κατάκολο

Ημερομηνία: 01-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

katakolo-koulouma2

Γέμισε με κόσμο την Καθαρά Δευτέρα το Κατάκολο. Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου «Ο Φάρος» και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα.

katakolo-koulouma1

Έξω από το Κοινοτικό Κατάστημα στήθηκε ένας μακρύς πάγκος με τα Σαρακοστιανά, που μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο «εξαφανίστηκαν» από το κοινό που βρέθηκε εκεί. Πρωτεργάτες στην οργάνωση της γιορτής ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου «Ο Φάρος» Σπύρος Χιώνης και τα μέλη του.

katakolo-koulouma3

Ο καλός καιρός συνέβαλε στην επιτυχία των εκδηλώσεων και αρκετοί ήταν αυτοί που οικογενειακά πέταξαν τον χαρταετό τους στο λιμάνι. Αλλά και τα παραλιακά καταστήματα εστίασης γέμισαν με κόσμο που είτε θέλησε να απολαύσει εκεί τα Σαρακοστιανά, είτε πάλι τον καφέ του.

katakolo-koulouma4

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας και Γιάννης Κουτσούκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λεωνίδας Βαρουξής και ο αντιπρόεδρος Σάκης Αντωνόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανάσα».

katakolo-koulouma


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος