FOLLOW US: facebook twitter

Τα ζαχαροπλαστεία υποδέχονται τα Χριστούγεννα με απολαυστικές εορταστικές προτάσεις

Ημερομηνία: 21-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

lido

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο των χριστουγεννιάτικων γλυκών. Στον τόπο μας, η παράδοση είναι πάντοτε γενναιόδωρη σε φαγητά και γλυκά, και τα Χριστούγεννα ειδικά τα τραπεζομάντηλα γεμίζουν μέλι, σιρόπι και ζάχαρη άχνη με το παραπάνω.

Η πιο όμορφη γιορτή του έτους καταφθάνει και τα ζαχαροπλαστεία την υποδέχονται με παραδοσιακές γιορτινές συνταγές και πλούσια αρώματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, σας περιμένουν με εορταστική διάθεση και ζεστασιά, να απολαύσετε γλυκά με ιστορία, ικανοποιώντας και τις 5 αισθήσεις σας. Υψηλής αισθητικής συλλεκτικές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες γεμάτες με μυρωδάτα μελομακάρονα με αγνό θυμαρίσιο μέλι και τραγανούς κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο χαρίζουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας μοναδικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Τις γλυκές εορταστικές προτάσεις συμπληρώνουν τα εντυπωσιακά σπιτάκια φτιαγμένα από μπισκότα βουτύρου που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
Και για την Πρωτοχρονιά, όπως κάθε χρόνο, η βασιλόπιτα των ζαχαροπλαστείων  με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, σοκολάτας υγείας ή άχνη ζάχαρη, σας περιμένει για να στολίσει το εορταστικό τραπέζι και να αναδείξει τον τυχερό/τυχερή της χρονιάς.
Επισκεφτείτε ένα από τα ζαχαροπλαστεία  και απολαύστε υπό τους ήχους εορταστικών μελωδιών τις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις με την υπογραφή της ποιότητας και της παράδοσης.

Πανέμορφα τυλιχτά με σοκολάτα, και εξαιρετικά παραδοσιακά γλυκίσματα, η νοστιμιά είναι πάντα συνυφασμένη με τις πρώτες ύλες από την ΗΛ. ΒΙ.ΖΑΧ

hlvizax2

hlvizax1

hlvizax

Πανέμορφα και εντυπωσιακά τα γλυκά με κρέμες του ζαχαροπλαστείου! Αριστουργήματα! Όπως ακριβώς και όλα τα υπόλοιπα γλυκά του.  Οι επισκέψεις στο ζαχαροπλαστείο ΣΜΑΡΝΑΚΗΣ αποτελούν πάντα μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

smarnakis

smarnakis2

smarnakis1
Οι γιορτινές δημιουργίες του γνωστού ζαχαροπλαστείου του Πύργου «PATSIOS» δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι θαυμάσιες μυρωδιές θα σας καθοδηγήσουν και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ανάμεσα από μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία γλυκών θυαμάτων.

patsios

Σπιτάκια Χριστουγεννιάτικα, φτιαγμένα με μπισκότα και τα καταπληκτικά σοκολατάκια γεμισμένα με κάστανο, σύκο, σταφίδες , κεράσια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, είναι πραγματικά ένα μέρος όπου πολλά από τα ζαχαροπλαστικά σας όνειρα θα βρεθούν ζωντανά μπροστά σας, όπως μόνο το LIDO ξέρει να τα φτιάχνει!

lido3

lido2

Τα γλυκά του ΑΣΤΟΡΙΑ είναι σίγουρα μοναδικής νοστιμιάς. Συναντήσαμε απίστευτη ποικιλία σε σοκολατάκια και τρούφες, και φρεσκομελωμένα μελομακάρονα!

astoria6

astoria1

astoria2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot