FOLLOW US: facebook twitter

Τα επινίκια της Α.Ε.Λεχαινών

Ημερομηνία: 20-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σύσσωμη η Α.Ε.Λ. σε αναμνηστική φωτογραφία με το κύπελλο.

 

Οι «κυανόλευκοι» γιόρτασαν την επιστροφή στην Α2 ΕΣΚΑΗ

 Η Α.Ε. Λεχαινών γιόρτασε την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ, το βράδυ της Δευτέρας στην κοσμική ταβέρνα «Ο Πανάκης» στο  Κουρτέσι. Ο Αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και πρώην παράγοντας του συλλόγου, Ανδρέας Μίγκος, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο της Α.Ε.Λ., Ανδρέα Χαμουζά, το τεχνικό τιμ, Γρηγόρη Κακολύρη-Ανδρέα Μοσχόπουλο και τους καλαθοσφαιριστές, για την επιστροφή στην Α2, φόρεσε τα μετάλλια σε όλους.

Από αριστερά, Γουρδούπης, Χαμουζάς, Μελιτσόπουλος, Μίγκος και Κακολύρης, αμέσως μετά τη βράβευση του Γιώργου Μελιτσόπουλου.

 

Το κύπελλο (ήταν μια προσφορά της Δημοτικής Αρχής, όπως και τα μετάλλια) παρέλαβε από τον Ανδρέα Χαμουζά και σήκωσε ο αρχηγός της ομάδας, Φάνης Βουρλούμης. Παράλληλα, τιμήθηκε και ο Γιώργος Μελιτσόπουλος, για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.

Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Ανδρέας Χαμουζάς, έδωσε το κύπελλο στον αρχηγό, Φάνη Βουρλούμη.

 

Ανανέωσε ο Κακολύρης

Ο προπονητής Γρηγόρης Κακολύρης ανανέωσε τη συνεργασία του με την Α.Ε.Λ. και θα την καθοδηγήσει και στο πρωτάθλημα της Α2, δείγμα της εμπιστοσύνης που τρέφει η διοίκηση προς το πρόσωπό του και φυσικά στις μπασκετικές του γνώσεις. Από την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο πρόεδρος, Ανδρέας Χαμουζάς, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει το Final-4 της Ευρωλίγκα, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot