FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Καλογερής: «Παραδώσαμε “καθαρό” τον ΠΑΟ Βάρδας»

Ημερομηνία: 12-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας, Τάκης Καλογερής, σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, έγραψε πως η προηγούμενη Διοίκηση του ΠΑΟΒ παρέδωσε την ομάδα στο νέο Δ.Σ. “καθαρή” οικονομικά.

Μάλιστα, ανάρτησε έγγραφα από την εφορία και το ΕΦΚΑ, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Παράλληλα, ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΒ καλή επιτυχία.

Η ανάρτηση του Τάκη Καλογερή αναφέρει:

«Λόγω ότι το Δ.Σ. της ομάδας μας μετά από 14 χρόνια προσφοράς στην ομάδα, που την έκανε γνωστή από την μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη, φεύγει με ψηλά το κεφάλι υπερήφανα για ό,τι μπόρεσε και έκανε για αυτήν την ομάδα, το αν κατάφερε κάτι αυτό θα το κρίνετε εσείς που τόσα χρόνια στηρίζετε την ομάδα μας, θέλω να πιστεύω ότι και εμείς όλοι του Δ.Σ. βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτήν την ομάδα που τόσο αγαπάμε.

Φεύγοντας λοιπόν κρίνω σκόπιμο σαν τέως πρόεδρος της ομάδας να σας παρουσιάσω από την εφορία και το ΕΦΚΑ ότι την ομάδα την παραδώσαμε στο νέο Δ.Σ. χωρίς 1 σεντς χρέος, καθαρή σε όλους τους τομείς ακόμα και στην ΕΠΣ Ηλείας και στην ΕΠΟ. Όταν άλλες ομάδες και σε μεγαλύτερες κατηγορίες έχουν πολλά χρέη η ομάδα μας, ο Παμβουπρασιακός, είναι πεντακάθαρος μετά από 14 χρόνια διαχείρισης από το Δ.Σ. όποιο και αν ήταν.

Σας ευχαριστούμε για όλα, ευχαριστούμε Μπάρτσα, ομάδα της καρδιάς μας! Με τιμή το Δ.Σ. μετά του τέως προέδρου του, Καλογερή Παναγιώτη, σας ευχαριστώ! ΥΓ: Σας παρουσιάζω και το υλικό της ομάδος μας στην παραλαβή παράδοση από το απερχόμενο Δ.Σ. με τον πρόεδρο του Καλογερή Παναγιώτη και τον γενικό αρχηγό και υπεύθυνο υλικού Κωνσταντίνο Παλούμπη στο νέο πρόεδρο του Δ.Σ. Αρτέμιο Βέρρα που έλαβε χώρα στις 29-7-2024.

Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. καλή επιτυχία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot