FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Αντωνακόπουλος: Σκληρά ερωτήματα προς την Δημοτική αρχή

Ημερομηνία: 12-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1519″ img_size=”full”][vc_column_text]Τάκης Αντωνακόπουλος, επικεφαλής Δ.Π ΑΝΑΣΑ δήμου Πύργου

Μια σειρά σκληρά ερωτήματα κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανάσα» στο δήμο Πύργου σε σχέση με τον Τουρισμό και την Παιδεία.

«Κατά  περίεργο τρόπο, στο τέλος περίπου της τουριστικής περιόδου προ ολίγων ημερών, ο Δήμαρχος έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δυο σχετικά με τον Τουρισμό θέματα» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος αναφέροντας ότι:

«Η πολυδιαφημιζόμενη, από τις αρχές του έτους που διανύουμε, άφιξη τουριστών στον Πύργο, μάλλον έγινε κάτω από πλήρη μυστικότητα. Κανένας συμπολίτης δεν αντιλήφθηκε κάτι σχετικό.

Το ένα αφορούσε την έγκριση ανάθεσης σε εταιρεία ΙΚΕ της εκτέλεσης περιήγησης με τραινάκι τουριστικό στον Πύργο, και το άλλο  θέμα αφορούσε την έγκριση ανάθεσης στην ίδια εταιρεία ΙΚΕ, της μεταφοράς τουριστών στον Πύργο από το Κατάκολο με   τουριστικά λεωφορεία.

Στη συνεδρίαση αυτή απουσίαζαν οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου.

Ο αρμόδιος πρόεδρος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής αντιδήμαρχος Κος Μπέλτσος εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνη απόφαση της επιτροπής, διαφορετική από τις προσδοκίες του Δημάρχου.

Σαφώς από τον κανονισμό λειτουργίας  του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα συγκεκριμένα θέματα απαιτείται εισήγηση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής…»

Παράλληλα μετά τα ερωτήματα που διατυπώνει ζητά από τον δήμαρχο να παρουσιάσει την προβλεπόμενη από τον νόμο αδειοδότηση, ενώ επισημαίνει ότι η παράταξή του έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την προσέλκυση τουριστών στον Πύργο, καθώς ήταν βασικό μέρος του προγράμματός τους.

Τέλος ασκεί έντονη κριτική σε ότι αφορά τα σχέδια της δημοτικής αρχής στο χώρο της Παιδείας τονίζοντας ότι υπάρχει πλήρης απαξίωση.

«ΚΑΛΟΥΜΕ τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, σε κοινή πορεία, αποκάλυψη των σχεδίων του Δημάρχου, αποτροπής αυτών αλλά και σε υποβολή από κοινού θεμάτων προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η ανατροπή της αρνητικής πορείας της πόλης μας περνά  μέσα από συνεργασία και διαμόρφωση όρων προοπτικής στο μέλλον, με συμφωνίες σε επίπεδο αρχών-θέσεων-προτάσεων-δράσεων.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot