FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Αντωνακόπουλος «Ανάσα»: Καλή επιλογή μετ’ εμποδίων η υλοποίηση

Ημερομηνία: 09-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”82331″ img_size=”full”][vc_column_text]Συγκρατημένη αισιοδοξία  δημιουργεί η δημοσιοποίηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας που προβλέπει την Ίδρυση Πανεπιστημιακών Τμημάτων στη  χώρα.

Η επιλογή Τμήματος στο συγκεκριμένο γνωστικό πεδίο είναι θετική για την περιοχή μας,που προσελκύει το ενδιαφέρον του Παγκόσμιου Αθλητικου Κινήματος,λόγω Αρχ.Ολυμπίας και Αρχ.Ήλιδας.

Επίσης είναι δεδομένο,ότι ο αθλητισμός διαχρονικά αποτελεί σοβαρή συνιστώσα της κοινωνικής ζωής.

Επομένως η συνεχής παρουσία ακαδημαϊκών και σπουδαστών-αθλητών στην πόλη μας,σίγουρα θα αποτελέσει κεφάλαιο προς αξιοποίηση.

Η παρακολούθηση μαθημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα

Όλα αυτά,εάν λειτουργήσει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής,το 2020.Μεσολαβούν βουλευτικές εκλογές, από τις οποίες θα προκύψει μια νέα Κυβέρνηση του ενός ή του άλλου κόμματος. Επίσης το Πανεπιστήμιο Πατρών στο οποίο υπάγεται το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Πύργου ,δεν έχει εμπειρία και σχέση με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.

Αντίθετα  έχει εμπειρία και Ακαδημαϊκό δυναμικό σχετικά με τον Αθλητισμό το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου  Γεννάται το ερώτημα γιατί δεν υπήχθη το νεοϊδρυθέν Τμήμα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!!

Δεν ισχύει η δικαιολογία περί διαφορετικών Διοικητικών Περιφερειών.

Εμείς προτείναμε  στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να δεσμευτούν οι βουλευτές της Ηλείας (άρα και τα κόμματα),ότι δεν θα αλλάξουν τον Νόμο ,μετά τις εκλογές.

Επίσης πρέπει να δεσμευτεί το Δημοτικό Συμβούλιο ,ότι είναι βούληση καθολική  η ανάπτυξη και λειτουργία του Τμήματος ΤΕΦΑΑ στον Πύργο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot