FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ. Πανηλειακού «RED BOYS»: «Το καθήκον έγινε…»

Ημερομηνία: 01-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28527″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού  «RED BOYS» εξέδωσε ανακοίνωση-απολογισμό της φετινής σεζόν, τονίζοντας πως ο κόσμος της ομάδας στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επετεύχθησαν οι στόχοι του Πανηλειακού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Δεν είναι η ώρα ούτε για απολογισμούς, ούτε για κριτικές. Δεν υπάρχει καν η όρεξη και δεν βρίσκουμε λόγους για να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν μια χρονιά, άλλωστε, που -κακά τα ψέματα- για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ήταν αγγαρεία και διαδικαστική, χωρίς αυτό να μειώνει την προσπάθεια που έγινε από όλους ώστε να έρθει εις πέρας η αποστολή της ανόδου. Μιας ανόδου που δεν αποκαθιστά την τάξη όσων τραγικών έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, ούτε μας κάνει να ξεχνάμε όσους συνέβαλαν στο να βρίσκεται ο Πανηλειακός εδώ κάτω.

Διότι, κι η Γ΄ Εθνική δεν είναι καμία κατηγορία με “σαλόνια”. Χωράφια και χωριά έχει. Σε αυτά θα παίζουμε (και) του χρόνου, δυστυχώς.
Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν την Κυριακή. Τα λόγια βγαίνουν με κούραση, ειλικρινά. Είπαμε αμήν και πότε να τελειώσει αυτή η σεζόν και τώρα υπάρχει απλώς ανακούφιση.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την ταπεινή και με κόπο δουλειά που έγινε σε επίπεδο ομάδας. Πολλά περισσότερα στον κόσμο που άντεξε αυτήν τη χρονιά και βρέθηκε σε κάθε μεριά όπου ο Πανηλειακός, υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα έπαιζε ούτε φιλικό προετοιμασίας. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο που είχαμε φέτος και αξίζει σεβασμός σε όσους μας σεβάστηκαν πρώτοι.

Ευτυχώς, κάποιοι καταλάβατε μετά το πρόσφατο, επεισοδιακό 2-2 με τον Ξενοφώντα Κρεστένων, στον Πύργο, ότι ήμασταν έτοιμοι να θυσιαστούμε με κάθε τρόπο ώστε η ομάδα να έπαιρνε αυτό που της ανήκε από την αρχή της σεζόν.

Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, ούτε να δοθεί παραπάνω αξία σε ανθρώπους που για οποιοδήποτε λόγο έβαλαν εμπόδια στον φετινό Πανηλειακό.
Καλό καλοκαίρι ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε, έστω κι έτσι, να κατάλαβαν ορισμένοι ότι κάποια πράγματα στη ζωή είναι ιδέες και δεν μπορείς να τις σταματήσεις με μικρότητες.

Απ’ τη στιγμή που ο αληθινός κόσμος του Πανηλειακού, στάθηκε φέτος αντάξιος των περιστάσεων, δίνοντας πάλι την ψυχή του για αυτό που αγαπά ανιδιοτελώς, δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί o στόχος!

Καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια σε κάθε έναν και μία που έχει τον Πανηλειακό μες στην ψυχή του/της. Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot