FOLLOW US: facebook twitter

Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα…

Ημερομηνία: 08-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38400″ img_size=”full”][vc_column_text]Τι χούι κι αυτό με τους πολιτικούς μας ταγούς. Δεν καταλαβαίνω τι θέλουν κι ανεβαίνουν κάθε φθινόπωρο στη Σαλονίκη, αφού αποδεδειγμένα πια η ΔΕΘ δεν προσφέρεται για χαρές και πανηγύρια.

Δεν λέω ογδόντα τόσα χρόνια παράδοση είναι αυτή, και εμείς σε τούτο το τόπο έχουμε μάθει τις παραδόσεις να τις σεβόμαστε.

Όμως και τούτος ο κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του. Να πιάνει βρε αδερφέ και τόπο ο κόπος σου. Όχι να πηγαίνεις εθελοντής ξεβράκωτος σε μποστάνια με επιμήκεις κυλινδρικούς άγουρους καρπούς.

Και να εκτίθεσαι κάθε φορά χωρίς λόγο. Γιατί άμα έχεις να τάξεις κάτι και γω μαζί σου. Άμα όμως δεν υπάρχει ούτε μαντίλι να κλάψεις προς τι το βάσανο. Κι από την άλλη εντάξει, ένα μυαλό χειμώνα- καλοκαίρι, όσο κι αν κόβει ξουράφι, είναι απολύτως φυσικό να φυλλορροεί Σεπτέμβρη μήνα.

Άντε μετά εσύ να βγάλεις λαγούς με πετραχήλια από τη σκούφια σου.

Δεν είσαι δα και μάγος. Πως μετά να μην απογοητευθεί το φιλοθεάμον κοινό που επιμένει να έχει υπέρμετρες προσδοκίες και κάθε φορά διαψεύδονται παταγωδώς. Αναρωτιέμαι εκείνα τα επικοινωνιακά επιτελεία τι στο διάβολο κάνουν. Μου φαίνεται πως τσάμπα πληρώνονται τόσοι μετακλητοί και αμετάκλητοι χαραμοφάηδες.

Κρατήστε τους ανθρώπους στην Αθήνα βρε καλόπαιδα. Τι τους στέλνετε να σεργιανούν στη Σαλονίκη ξημερώματα αναζητώντας ματαίως να κατακτήσουν την καρδιά της Ξούλας (υποκοριστικό της Αναπτυξούλας) που έχει καταντήσει απόρθητο οχυρό. Εδώ τόσοι και τόσοι την πολιόρκησαν ανεπιτυχώς επί έτη συναπτά οκτώ.

Υπάρχει περίπτωση τούτη η τζαναμπέτισσα Νύμφη του Θερμαϊκού να πέσει με τσάμπα εξαγγελίες, τσάμπα υποσχέσεις κα τσάμπα μαγκές. Εδώ κοτζάμ Γιωργάκης και Βενιζέλο- Σαμαράς δεν τα κατάφεραν.

Θα την φέρουν βόλτα ο Αλέξης και ο Κυριάκος…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot