FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη στο δημαρχείο Κρέστενας με Μπαλαούρα, Μπαλιούκο και αντιδημάρχους: Επί τάπητος όλα τα προβλήματα του δήμου

Ημερομηνία: 31-01-2018 | Συντάκτης:

Τον δήμο Κρεστένων επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με όλους τους δήμους του νομού,  όπου είχε συνάντηση και συνεργασία σε άριστο κλίμα στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Σάκη Μπαλιούκο, τους αντιδημάρχους και στελέχη του δήμου και ενόψει του Περιφερειακού Συνεδρίου. Ο κ. Μπαλαούρας συνοδευόταν από το κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Ζώη Πεππέ, με καταγωγή από το Κάτω Σαμικό.

Ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι παράγοντες του Δήμου έθεσαν στο βουλευτή ζητήματα που αφορούν τον Δήμο, με κυρίαρχα αυτά της αγροτικής παραγωγής της περιοχής (λίμνη Αγουλινίτσας, λειτουργία φράγματος Αλφειού, αντιπλημμυρικά έργα Αλφειού) αλλά και θέματα που αφορούν την ορεινή ζώνη του Δήμου, την Ανδρίτσαινα και ζητήματα που αφορούν το μεγάλο μνημείο, του Επικούρειου Απόλλωνα.

Ο κ. Μπαλαούρας με την σειρά του, τους ενημέρωσε για την εφαρμοζόμενη πολιτική της Κυβέρνησης και για κινήσεις που έχει κάνει ή προτίθεται να κάνει για την επίλυση προβλημάτων της ιστορικής περιοχής. Συμφώνησαν δε ότι θα συνεχίζουν να είναι σε επαφή προκειμένου να προωθηθούν ζητήματα της περιοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος