FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος εργαζομένων στους δήμους περιοχής Πρωτοδικείου Αμαλιάδας: Απεργία την για Β.Α.Ε. και επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Ημερομηνία: 01-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ ΟΤΑ Β.Α.Ε.  και επίδομα επικίνδυνης

και ανθυγιεινής εργασίας, συμμετέχει και ο Σύλλογος Εργαζομένων στους δήμους Πρωτοδικείου Αμαλιάδας. Ειδικότερα το προεδρείο του Συλλόγου αναφέρει τα εξής καλώντας τους συναδέλφους τους να συμμετέχουν στην απεργία:

«Συνάδελφοι,

Συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση  την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 που κήρυξε  η ΑΔΕΔΥ και η  ΠΟΕ-ΟΤΑ με σκοπό τον συντονισμό της αγωνιστικής δράσης των εργαζομένων να μην γίνει ΚΑΜΙΑπερικοπή του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας καθώς και στην επέκτασή του και σε άλλες κατηγορίες και ειδικότητες που το δικαιούνται.

Είμαστε αντίθετοι στις  συνεχιζόμενες  περικοπές στους εργαζόμενους της Τοπική Αυτοδιοίκησης  και διεκδικούμε  την τήρηση όσων προβλέπονται από την νομοθεσία  για την Υγιεινή και των μέτρων που απαιτούνται για την ασφάλεια των εργαζομένων ώστε να μην υπάρχουν  εργατικά  ατυχήματα  πολλών εκ των οποίων θανατηφόρα καθώς και την  πλήρη κάλυψη των εργασιακών χώρων  των Δήμων  με τους απαραίτητους γιατρούς εργασίας και   υπεύθυνους τεχνικούς ασφαλείας.

Συμμετέχουμε όλοι και όλες στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση  την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος