FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του Βοήθεια στο Σπίτι

Ημερομηνία: 27-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32151″ img_size=”full”][vc_column_text]Ανακοίνωση συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των Σωματείων «Βοήθεια στο Σπίτι» εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ καλύπτοντας συνδικαλιστικά την προγραμματισμένη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 29 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, καλεί όλους τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨ που εργάζονται στους Δήμους Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας και Ζαχάρως,  να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία, ώστε να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων που παραμένουν απλήρωτοι,  με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην εξαθλίωση αυτοί και οι οικογένειές τους, την υλοποίηση της δέσμευσης της σημερινής κυβέρνησης για οριστική τακτοποίηση όλων των εργαζομένων που εργάζονται ανελλιπώς επί 15 συνεχόμενα χρόνια και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. «Την άμεση καταβολή του ανθυγιεινού,  την ενίσχυση με το απαραίτητο προσωπικό,  την ενίσχυση και αναβάθμιση των υλικοτεχνικών μέσων που χρησιμοποιούν καθημερινά για τις ανάγκες εφαρμογής του προγράμματος.

Είναι υποχρέωση όλων μας να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην παροχή της κοινωνικής φροντίδας και προστασίας σε όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να προστατεύουμε τους εργαζόμενους που απασχολούνται για πολλά χρόνια στο πρόγραμμα».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot