FOLLOW US: facebook twitter

Σωματείο Εργαζομένων ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού: «Εξαντλήθηκε η υπομονή μας»

Ημερομηνία: 30-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56502″ img_size=”full”][vc_column_text]

Σε επίσχεση εργασίας από την Δευτέρα 2 Απριλίου εάν δεν πληρωθούν

Με ανοιχτή επιστολή τους τα μέλη του Σωματείου εργαζομένων στον Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού- Αλφειού αναφέρονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την διάρκεια των εργασιών στον πεπαλαιωμένο εγγειοβελτιωτικό  δίκτυο του νομού μας  και μάλιστα απλήρωτοι. Για το λόγο αυτό ενημερώνουν όλους τους εμπλεκόμενους ότι επειδή εξαντλήθηκε η υπομονή τους και είναι και οικογενειάρχες, εφόσον δεν πληρωθούν έως την ερχόμενη Δευτέρα προχωρούν σε επίχεση εργασίας με ότι αυτό συνεπάγεται ενόψει της έναρξης της αρδευτικής περιόδου.

Ειδικότερα αναφέρουν τα εξής:

«Τα μέλη του Σωματείου εργαζομένων στον Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού- Αλφειού κατά την συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη  28/3/2018 και με αφορμή ότι για μια ακόμη φορά δεν έχουμε πληρωθεί τα δεδουλευμένα μας των Μηνών Ιανουαρίου Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2018  αποφάσισε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους φορείς όπως ( Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, Δήμους που ωφελούνται από το στραγγιστικό δίκτυο του Οργανισμού, Αγρότες, Διοικήσεις ΤΟΕΒ   και Διοίκηση ΓΟΕΒ) και να   τους  επιστήσουμε  την προσοχή για μία ακόμα φορά  ότι η υπομονή των εργαζομένων εξαντλήθηκε.

Εμείς οι ελάχιστοι εναπομείναντες εργαζόμενοι δίνουμε τα πάντα προκειμένου  ή αρδευτική αλλά και η αποστραγγιστική περίοδος  να λειτουργούν  χωρίς προβλήματα προς όφελος των αρδευτών και όλων όσων ωφελούνται από το στραγγιστικό δίκτυο.

Από τον Νοέμβριο του 2017 σε συνεργασία με την Διοίκηση του Οργανισμού προχωρήσαμε στις απαραίτητες ενέργειες και την καταγραφή των προβλημάτων στα αντλιοστάσια και τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε η νέα αρδευτική περίοδος να ξεκινήσει ομαλά.

Μέχρι σήμερα όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έχει προχωρήσει, παρόλο που έγιναν ενδιάμεσα  επανειλημμένες συσκέψεις για την συντήρηση, με αποτέλεσμα  φτάσαμε ήδη στην έναρξη   της νέας αρδευτικής περιόδου με μηδενική συντήρηση στο έργο και με απλήρωτους εργαζόμενους.

Πρέπει να ξέρουν όμως ότι εκτός από εργαζόμενοι, είμαστε και οικογενειάρχες, με υποχρεώσεις,  οι οποίες δεν περιμένουν, και ήδη μπαίνουμε στον τέταρτο μήνα απλήρωτοι.

Για όλα τα παραπάνω η Γενική συνέλευση των εργαζομένων ομόφωνα αποφάσισε ότι  την Δευτέρα 2/4/2018  κατεβαίνουμε σε επίσχεση εργασίας, έως ότου εξοφληθούν πλήρως, όλοι οι μισθοί των δεδουλευμένων μηνών.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot