FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης».

Ημερομηνία: 04-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Ηλεία, Νέα

Χαμόγελα διαρκείας στο 12ο Φεστιβάλ Πηνειού

Πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους αναμένεται να αποτελέσει το Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης» το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Αυγούστου με το 12ο Φεστιβάλ Δήμου Πηνειού να υπόσχεται δύο βραδιές με χαμόγελα …διαρκείας! Το Σάββατο υποδέχεται το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με την δροσερή κωμωδία «Μια Φορά στις 15» ενώ το βράδυ της Κυριακής τη σκυτάλη παίρνει το θέατρο σκιών με τις περιπέτειες του λαϊκού ήρωα Καραγκιόζη στην Άγρια Δύση.

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου ετοίμασε φέτος μία ξεκαρδιστική κωμωδία παρεξηγήσεων και ανατροπών, όπου δύο φίλες έρχονται αντιμέτωπες με τους επίδοξους αρραβωνιαστικούς της μίας και μέσα σε ένα βράδυ μπλέκονται σε μία κατάσταση όπου μόνο ξεκαρδιστικές στρατηγικές μπορούν να εμποδίσουν την αποκάλυψη των ρόλων των τριών ανδρών του έργου. Η παράσταση ανεβαίνει στο 12ο Φεστιβάλ Πηνειού σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.


Η πλοκή του έργου
Όταν ο φίλος της Σύλβια, ο Ρόμπιν, τη χωρίζει, εκείνη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει μια μάλλον αντισυμβατική μέθοδο εύρεσης αντικαταστάτη. Αποφασισμένη να μην απογοητευτεί ξανά η Σύλβια προσπαθεί με έναν ασυνήθιστο τρόπο να βρει τον κατάλληλο άντρα και ορίζει χρονοδιαγράμματα με αρκετούς πιθανούς εραστές για να δει ποιος της ταιριάζει. Αλλά ακόμα και τα χρονοδιαγράμματα ανατρέπονται! Με αποτέλεσμα και αυτή και η φίλη της Τζέμμα σύντομα να εμπλακούν σε ξεκαρδιστικές στρατηγικές για να εμποδίσουν τους υποψηφίους «συζύγους» να συναντηθούν και να μιλήσουν μεταξύ τους. Τελικά στο «κυνήγι της ευτυχίας» υπάρχει η ιδανική και αλάνθαστη μέθοδος;
Συντελεστές: σκηνοθεσία- Μετάφραση- Διασκευή : Γιούλη Μαρούση, σκηνικά: Νίκος Βελτσιστας, επιμέλεια κοστουμιών: Δήμητρα Παπαλέξη, μουσική επιμέλεια: Γιούλη Μαρούση, φωτογραφίες-τρέιλερ: Λένα Αρκουμάνη, Βοηθός σκηνοθέτη: Ευγενία Πάνου. Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Γιούλη Μαρούση, Φανούρης Κορρές, Μαρία Ορφανού, Γιάννης Παπαθανάσης και Άρης Μπαταγιάννης.
Ώρα έναρξης: 21:00· Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ


Ο Καραγκιόζης Καουμπόης
Το βράδυ της Κυριακής τη σκυτάλη παίρνει ο Καραγκιόζης Καουμπόης. Ο λαϊκός ήρωας των παιδικών μας χρόνων μας υπόσχεται άφθονες στιγμές γέλιου με την περιπέτειά του στην Άγρια Δύση. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει να παραδώσει μια επιστολή στον τελευταίο αρχηγό των Ινδιάνων. Ο ξυπόλητος ήρωας μας θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες αλλά και δοκιμασίες και θα μας «ταξιδέψει» στα χρόνια της αθωότητας.
Ώρα έναρξη: 21:15 . Τιμή εισιτηρίου: 7€.
Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου ετοίμασε φέτος μια μία ξεκαρδιστική κωμωδία παρεξηγήσεων και ανατροπών.

Ο λαϊκός ήρωας των παιδικών μας χρόνων μας υπόσχεται άφθονες στιγμές γέλιου με την περιπέτειά του στην Άγρια Δύση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot