FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία της Δ/ντριας του ΕΚΑΒ παραρτήματος Πάτρας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου και δημάρχους για την ενεργοποίηση ασθενοφόρων που βρίσκονται σε «αγρανάπαυση»

Ημερομηνία: 20-09-2018 | Συντάκτης:

Την Ηλεία επισκέφθηκε χθες η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ (παράρτημα Πάτρας, περιλαμβάνει του νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχα’ί’ας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας) Βασιλική Καφαντάρη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε συνεργασία με τους Δημάρχους Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο με σκοπό την αξιοποίηση και ενεργοποίηση ασθενοφόρων που έχουν παραχωρηθεί στους αντίστοιχους Δήμους από ιδιώτες και παραμένουν σε ”αγρανάπαυση”.

Ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Ηλείας κ. Κ. Διαμαντόπουλος τόνισε ότι «Είναι η πρώτη φορά σε επίπεδο νομού που οι δύο πλευρές, Τοπική Αυτοδιοίκηση και ΕΚΑΒ, κάθονται στο ίδιο τραπέζι με απόλυτο σεβασμό στις τοπικές ιδιαιτερότητες και τις πραγματικές ανάγκες όπως αυτές προκύπτουν από το χάρτη διακομιδών του ΕΚΑΒ.

Η σταθερότητα του συστήματος υγείας στο νομό συνδέεται άρρηκτα με τη διεύρυνση του δικτύου επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος