FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία Πέλοπα Πύργου – Ακαδημιών Αιόλου: Νέος προπονητής ο Μάκης Κόκκαλης

Ημερομηνία: 19-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33434″ img_size=”full”][vc_column_text]Την συνεργασία του με την ακαδημία ποδοσφαίρου του Αίολου Πύργου ανακοίνωσε ο Πέλοπας Πύργου. Μάλιστα προπονητής στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερη τη τάξει τοπικής κατηγορίας θα είναι ο Μάκης Κόκκαλης (ΦΩΤΟ).

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση, που γνωστοποιεί τις λεπτομέρειες της συμφωνίας: «Την συνεργασία του με την ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αίολου Πύργου ανακοινώνει η ομάδα μας.

Η διοίκηση του Πέλοπα και ο υπεύθυνος του Αιόλου κ. Κώστας Σκαρτσιάρης έδωσαν τα χέρια, σε μια συνεργασία που σκοπό έχει την ανάδειξη νέων ταλέντων, μέσα από την δημιουργία υγειών βάσεων ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Το νέο αυτό εγχείρημα, θα στηριχθεί στο ήδη υπάρχον ποδοσφαιρικό τμήμα του Πέλοπα Πύργου, το οποίο θα στελεχωθεί από νέους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας. Μια μίξη που στόχο έχει την δημιουργία μια ανταγωνιστικής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Ηλείας.

Προπονητής του Πέλοπα Πύργου την νέα χρονιά θα είναι ο κ. Μάκης Κόκκαλης με εμπειρία τόσο στους νέους αθλητές όσο και σε ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου. Το προπονητικό τιμ θα στελεχωθεί από τον κ. Κώστα Σκαρτσιάρη που θα είναι τεχνικός σύμβουλος της ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Πέλοπα Πύργου θα ανακοινώσει τις πρώτες κινήσεις για την νέα χρονιά καθώς ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, για την ένταξή τους στο στελεχιακό δυναμικό της ομάδας».

Ένα νέο, λοιπόν, ξεκίνημα για την ομάδα του Πέλοπα, που θα φέρει πλέον και την «σφραγίδα» της Ακαδημίας του Αιόλου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot