FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Απονέμει το Χρυσό Κλειδί της πόλης στη Μαριάννα Λάτση

Ημερομηνία: 27-08-2018 | Συντάκτης:

Την απονομή του Χρυσού Κλειδιού της πόλης, στην Μαριάννα Λάτση, εκπρόσωπο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, αποφασίζει αύριο στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, σύμφωνα με τον Κανονισμό Σήματος, Μεταλλίων και Τιμητικών Διακρίσεων.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, θα συζητηθεί ακόμα η έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού προκειμένου να διασφαλιστούν οι πόροι για την αποπληρωμή των οφειλών των εργαζομένων στη δομή ΚΔΑΠ ενώ θα ληφθεί και απόφαση καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Επαναφορά λειτουργικότητας ανοιχτού Κολυμβητηρίου Δ. Πύργου» (με ανοιχτό διαγωνισμό) και έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και του Δήμου Πύργου για τη χρηματοδότηση του.

Στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, περιλαμβάνονται η έγκριση του σχεδίου Κανονισμού Δημοτικού Φωτισμού αλλά και η επιβολή προστίμου και χρηματικής συμμετοχής από δημότες βάσει του εν λόγω σχεδίου, η επιχορήγηση του Α.Ο. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ με το ποσό των 5.000 ευρώ, η έγκριση του σχεδίου Κανονισμού λειτουργίας θρησκευτικών εμποροπανηγύρεων Δήμου Πύργου καθώς και καθορισμός  τελών συμμετοχής και προστίμων που θα επιβάλλονται στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία των θρησκευτικών εορτών, κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος