FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδρίασε στην Πάτρα το Δ.Σ. της ΠΕΔ

Ημερομηνία: 01-04-2017 | Συντάκτης:

Αίτημα για έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών

Συνεδρίασε χθες στα γραφεία της στην Πάτρα, το το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας. Της συνεδρίασης προέδρευσε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και συμμετείχαν από την Ηλεία ο Δήμαρχος Πύργου και αντιπρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γαβρίλης Λιατσής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου και  μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ κ. Δημήτριος Μεσσαλάς, και ο εκπρόσωπος του Δήμου Πηνειού κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος .

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ των οποίων  και η συμμετοχή στην έκτακτη  γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3-4-17 στην Αθήνα με θέμα: «Πρωτοβουλίες της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού στο πλαίσιο της διενέργειας Εθνικού διαλόγου με την Κυβέρνηση για την αλλαγή του Καλλικράτη.»

Επίσης συζητήθηκε ο απολογισμός- ισολογισμός οικ έτους 2016 όπου διαπιστώθηκε η οικονομική δυσπραγία της ΠΕΔ   λόγω των διαρκών μειώσεων των πόρων και επιχορηγήσεων   και αποφασίστηκε να  ζητηθεί έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος