FOLLOW US: facebook twitter

Συνδύασαν την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία: Μαθητές του ΕΕΕΕΚ και του Ειδικού Γυμνασίου στο Aldemar

Ημερομηνία: 01-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ένα υπέροχο απ’ όλες τις απόψεις πρωινό, πέρασαν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Πύργου που φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Aldemar Olympian Village στη Σκαφιδιά.

Πρόκειται για μια επίσκεψη που αποτελεί παράδοση τα τελευταία χρόνια λίγο πριν την λήξη της σχολικής χρονιάς, όπου η Διεύθυνση του ξενοδοχείου τους ξεναγεί στο συγκρότημα και στους χώρους εργασίας ενώ τους προσφέρει και ένα γευστικό πρωινό.

Η επίσκεψη ήταν ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθώς οι μαθητές των δυο ειδικών σχολείων της πόλης, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της τουριστικής μονάδας και εργασίας του προσωπικού, βλέποντας στην πράξη όλα όσα μαθαίνουν στα εργαστήρια των σχολείων τους.

Τους μαθητές συνόδευαν οι Διευθύντριες Αγγελική Πετρόγιαννη και Μαρία Δρακοπούλου με εκπαιδευτικούς του σχολείου ενώ τους υποδέχτηκαν η υποδιευθύντρια του Aldemar Olympian Village Χριστιάνα Βασιλειάδου και η υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού Χρύσα Στυλιανίδη, προσφέροντας μάλιστα στους μαθητές και ως δωράκι ένα σετ ζωγραφικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος