FOLLOW US: facebook twitter

Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο: Έκλεισε με κέφι η χρονιά στο 1ο ΓΕΛ Πύργου

Ημερομηνία: 02-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού τραγουδιού από τον Μπάμπη Τσέρτο που κράτησε τη διασκέδαση στα ύψη,  έκλεισε η φετινή σχολική χρονιά για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΓΕΛ Πύργου. Στο προαύλιο του σχολείου, την Παρασκευή το βράδυ, εκεί που συνεχίζει την πορεία και την ιστορία του τα τελευταία δέκα χρόνια στα λυόμενα, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ξεφάντωσαν σε μια βραδιά που εξελίχθηκε με πολύ κέφι.

Ο γνωστός ερμηνευτής, τραγούδησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, λαϊκά και ρεμπέτικα, που έχουν αφήσει εποχή στο ελληνικό πεντάγραμμο. Με τραγούδια παραδοσιακά, Σμυρνέικα, Ρεμπέτικα, έντεχνα Λαϊκά, αλλά και νεώτερα τραγούδια, έγιναν όλοι μια παρέα,  ο κόσμος τραγούδησε μαζί με τον  Τσέρτο, που φυσικά ξεσήκωσε το κοινό και η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Τον Μπάμπη Τσέρτο συνόδεψαν τα μουσικά σύνολα του σχολείου.

Η καθηγήτρια Αγγέλικα Παπαγεωργίου, έκανε το καλωσόρισμα και απεύθυνε εγκάρδιες ευχές στους μαθητές, μιας και την ίδια μέρα  ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι. Ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Γιώργος Φωτεινόπουλος, στο χαιρετισμό του, υποδέχθηκε το κοινό και μίλησε για την προσωπικότητα και την σταδιοδρομία του Μπάμπη Τσέρτου τον οποίο ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους. Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με τις δράσεις του σχολείου τη χρονιά που πέρασε και έπειτα τη σκυτάλη πήρε το μαθητικό μουσικό συγκρότημα Harmic. Μια νεοσύστατη μπάντα αποτελούμενη από μαθητές λυκείων της περιοχής, όπου για μια ακόμα φορά η Βασιλική Τσαμπά εξέπληξε με την υπέροχη φωνή της. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Βασιλική Τσαμπά (φωνή), Κωνσταντίνος Γιαννάτος (κιθάρα-φωνητικα), Μαριάννα Μενύχτα, (πλήκτρα), Παναγιώτης Φωτόπουλος (μπάσο), Ανδρέας Παπαπετρόπουλος (μπουζούκι), Αλέξανδρος Τσαπάρας (ντραμς). Με το ρεπερτοριό τους χάρισαν όμορφες μουσικές στιγμές στον κόσμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος