FOLLOW US: facebook twitter

Συναυλία για καλό σκοπό στην Αμαλιάδα με τον Γιώργο Τσάκωνα, το Μάκη Στούμπανο και τον Ηρακλή Φάμελο

Ημερομηνία: 31-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Στόχος να ενισχυθούν οι κοινωνικές δομές του δήμου Ήλιδας

Μια συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν από κοινού η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Ήλιδας, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Ήλιδα 91,1 και ο δήμος Ήλιδας. Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 8 το βράδυ στην πλατεία Αγ. Αθανασίου, ο Γιώργος Τσάκωνας, ο Μάκης Στούμπανος και ο Ηρακλής Φάμελος θα τραγουδήσουν για το κοινό με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα για εκείνους που έχουν ανάγκη.

Ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Νώντας Παναγιώτοπουλος, τόνισε πως «…η συναυλία αυτή γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό πέρα από την ψυχαγωγία. Στόχος είναι να ενισχυθούν οι κοινωνικές δομές του δήμου μας, καθώς δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο κοινωνικό έργο, υπό τις συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Πολλές κοινωνικές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και ο δήμος δεν θα μπορούσε να είναι απών. Καλούμε όλο τον κόσμο και αντί εισιτηρίου να προσφέρει τρόφιμα για να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη. Είναι σημαντικό να βοηθήσουμε όλοι».

Ο διευθύνων σύμβουλος Ήλιδα 91,1 Μισέλ Αμπού Χάντμπα ανέλυσε το πως ξεκίνησε η ιδέα για τη συναυλία αυτή λέγοντας πως οι ανάγκες που έπρεπε να καλύψει η Κοινωφελής Επιχείρηση προς την κοινωνία ήταν μεγάλες. «Λίγο πριν το Πάσχα σκεφτήκαμε να πραγματοποιήσουμε μια δράση με κοινωνικό χαρακτήρα. Σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Ήλιδας, που επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, κρίναμε πως μια συναυλία στην κεντρική πλατεία του δήμου μας, με προαπαιτούμενο αντί εισιτηρίου ο κόσμος να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, θα ήταν μια εξαιρετική ιδέα για να υποστηριχθούν κοινωφελείς δράσεις του δήμου. Σε αυτή την ιδέα ανταποκρίθηκε άμεσα ο Γιώργος Τσάκωνας, ένα παιδί γέννημα – θρέμμα της περιοχής και του δημοτικού ωδείου Αμαλιάδας και γνωστός από την παρουσία του στο Rising Star, ο οποίος ήθελε πραγματικά να τραγουδήσει για αυτή τη δράση. Εκτιμούμε πως θα πρέπει να αγκαλιαστεί από τον κόσμο, να έχει μαζικότητα στην προσέλευση και ο στόχος και το στοίχημα είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα, τα οποία γνωρίζουμε ότι θα ανακουφίσουν δεκάδες συνανθρώπους μας αυτές τις άγιες ημέρες που εμείς θεωρούμε αυτονόητη την ύπαρξη των τροφίμων αυτών στο τραπέζι μας, αλλά για κάποιους ανθρώπους δεν είναι καθόλου αυτονόητο, ίσως είναι και κάτι ακριβοθώρητο. Αφού έχουμε τη δυνατότητα να το προσφέρουμε είμαστε υποχρεωμένοι να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με τις δυνάμεις τις οποίες έχουμε.

Κάλεσμα για συμμετοχή του κόσμου στη συναυλία

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μάκης Παπαγιαννόπουλος απηύθυνε κάλεσμα στο κοινό να συμμετάσχει και να στηρίξει τη δράση αυτή που αποσκοπεί στη συλλογή τροφίμων και την ανακούφιση ευπαθών ομάδων του δήμου. Ευχαρίστησε τους τρεις καλλιτέχνες για την ανταπόκρισή τους και τόνισε πως η Κοινωφελής παρίσταται και συμπαρίσταται σε τέτοιες προσπάθειες.

Το μέλος της Κοινωφελούς Σωτηρία Γιόβα, κάλεσε και αυτή από την πλευρά της να στηρίξει τη δράση αυτή προσφέροντας έστω το ελάχιστο που μπορεί για να υποστηριχθούν οι δράσεις της Επιχείρησης.

Τέλος ο Γιώργος Τσάκωνας που τελευταία απόλαυσε τα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τη συμμετοχή του στο Rising Star, εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό με τις ικανότητές του στο τραγούδι, τόνισε πως «… ήταν υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ στο κάλεσμα και αυτό που υπηρετώ τόσα χρόνια να το κάνω για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Παρέα με το Μάκη Στούμπανο και τον Ηρακλή Φάμελο υποσχόμαστε μια πάρα πολύ ωραία συναυλία η οποία θα δώσει χαρά στον κόσμο που το χρειάζεται, αλλά και όσοι συμμετέχουν θα περάσουν πάρα πολύ όμορφα. Το κάνουμε για να προβάλουμε το σκοπό να προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη πράγματα που χρειάζονται. Παρακαλούμε τον κόσμο να φέρει ότι μπορεί για να βοηθήσουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot