FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Χριστοδουλόπουλου με αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης

Ημερομηνία: 26-04-2017 | Συντάκτης:

Επί τάπητος οι ζημιές από το χαλαζι

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Μητρόπουλο είχε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Στην συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο Εντεταμένος Σύμβουλος του Δήμου Ήλιδας επί θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστος Βαλιανάτος, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εν λόγω διεύθυνση της Περιφέρειας.

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν, συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην αγροτική παραγωγή από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις στην τοπική Κοινότητα Αυγείου και τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν την Τοπική Κοινότητα Δουνεΐκων, θέμα που έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα ο κ. Βαλιανάτος και ζητήθηκε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες ενέργειες.

Επίσης, συζήτησαν το θέμα έναρξης της λειτουργίας του Κτηνιατρείου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, το οποίο δημιουργείται στο κέντρο της Αμαλιάδας και αναμένεται να ξεκινήσει σε μικρό διάστημα, καθώς και το Εδαφολογικό Εργαστήριο το οποίο από την μεταφορά του στην Αμαλιάδα και μετά αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αγροτών και επιδεικνύει πλούσια δράση, όπου αναμένονται από κοινού πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και του Δήμου Ήλιδας για την περαιτέρω ενίσχυσή του.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν και τις τελευταίες εξελίξεις για το αλιευτικό καταφύγιο του Παλουκίου.

Ο κ. Μητρόπουλος εμφανίστηκε γνώστης των προβλημάτων και των θεμάτων που του τέθηκαν, ενώ οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία και οι συχνές συναντήσεις που έχουν μέχρι σήμερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος