FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση στη Βουλή με Β. Λεβέντη και Λ. Κανέλλη

Ημερομηνία: 07-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών μετέβη στην Αθήνα για τα προβλήματα του χωριού και της μονάδας επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος

Συνάντηση με την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, είχαν την Τετάρτη το πρωί στην Αθήνα, στη Βουλή, εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγίων Θεόδωρων Λεχαινών  για θέματα που αφορούν την περιοχή των Λεχαινών και κυρίως τους Αγίους Θεοδώρους. Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού, είναι εκείνο της μονάδας επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος και του σφαγείου της, που όπως επισημαίνει το πόρισμα ελέγχου Επιθεωρητών Περιβάλλοντος  υπάρχουν σε ανοιχτό χώρο «μεγάλες ποσότητες των προς επεξεργασία υλικών (…) εκτός ψυγείων με έντονη εμφάνιση σήψης». Οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων παλεύουν έξι χρόνια τώρα για να επιλυθεί το θέμα αυτό που αποτελεί απειλή για την υγεία τους- έχουν κάνει πολλές ενέργειες, ακόμα και συλλαλητήρια- και πρόσφατα, μετά την τελετή εγκαινίων του Μουσείου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα, ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε το χωριό τους και συμμετείχε σε σύσκεψη τοπικών παραγόντων στους Αγίου Θεοδώρους με πρωτοβουλία του Συλλόγου. Μάλιστα ο κ. Κουτσούμπας είχε δεσμευτεί ότι να συμβάλει με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση αυτού του οξυμένου προβλήματος.

Η επίσκεψη λοιπόν μελών του Συλλόγου στη Βουλή, αποτελεί συνέχεια των ενεργειών και της συνάντησης που έγιναν με τον Γραμματέα του ΚΚΕ και ακολούθησε νέος κύκλος συναντήσεων με την Ένωση Κεντρώων και τον πρόεδρό της Βασίλη Λεβέντη και την βουλευτή και δημοσιογράφο Λιάνα Κανέλλη όπου και τους εξέθεσαν το πρόβλημα που υπάρχει. Στις συναντήσεις αυτές του συνόδευε και το μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot