FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Μοράντ-Καραμαλίκη στα Λεχαινά: Ευχήθηκαν λιγότερες φωτιές για φέτος

Ημερομηνία: 16-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνάντηση  με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ είχε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Πύραρχος, Ιωάννης Καραμαλίκης που ανέλαβε τα καθήκοντα του τον Φεβρουάριο και επισκέφτηκε εθιμοτυπικά  το Δήμαρχο   στο γραφείο του στο Δημαρχείο Λεχαινών

Ο κ. Καραμαλίκης ζήτησε από τον Δήμαρχο να συμπαραστέκεται  στους  εργαζόμενους του Πυροσβεστικού Σώματος και να συνεχίσει να τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις όπως άλλωστε πράττει όλα αυτά τα χρόνια. Και ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων  του θα είναι πάντοτε παρών σε ότι του ζητηθεί από ο Δήμο και τους πολίτες του, σε ζητήματα πυρκαγιών, πλημμυρών και ότι άλλο χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε να μην έχουμε πολλές πυρκαγιές φέτος για να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως το 2007 και ότι ο Δήμος λαμβάνει τα μέτρα του με ενημέρωση των πολιτών για μέτρα πυροπροστασίας (με φυλλάδια και άλλους τρόπους) και απηύθυνε  έκκληση στους πολίτες να μην ανάβουν φωτιές για να μην έχουμε προβλήματα. Ανέφερε ότι η πρόληψη είναι πολύ βασική και απαιτείται δασικός καθαρισμός πριν φτάσουμε στην καλοκαιρινή περίοδο και αυτό μπορεί να γίνει και με τη συνδρομή εθελοντών πολιτών.

Αναφέρθηκε στις περσινές παρεμβάσεις και του ιδίου για το πυροσβεστικό ελικόπτερο Eriksson, που βρισκόταν στηn Κρήτη και ευτυχώς ήρθε έγκαιρα στην περιοχή μας και την απαραίτητη στήριξη της Πυροσβεστικής μονάδας που βρίσκεται στο αεροδρόμιο από το Δήμο, αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, που επιτελούν ακούραστα το έργο τους βρισκόμενοι πάντα στο πλευρό των πολιτών.

Τέλος ο Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η θητεία του κ. Καραμαλίκη θα είναι επιτυχημένη σε όλους τους τομείς, αφού είναι γνωστή η υπηρεσιακή του αφοσίωση στο καθήκον και η ακεραιότητά του ως Αξιωματικού που τον οδήγησε στους ανώτερους βαθμούς της Πυροσβεστικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος