FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Δ.Σ Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας με τον αντιδήμαρχο Δ. Μπέλτσο

Ημερομηνία: 08-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3315″ img_size=”full”][vc_column_text]Πολύ εποικοδομητική ήταν η συζήτηση που είχε το Δ.Σ. της Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας με τον αντιδήμαρχο Πύργου υπεύθυνο για το περιβάλλον και τη διαχείριση απορριμμάτων κ. Μπέλτσο Διονύση.

Το Δ.Σ. της ΠΕ.Δ.Η. έθεσε στον κ.Μπέλτσο τα παρακάτω θέματα και έγινε συζήτηση για την επίλυσή τους:

1. Τον επαναπλημμυρισμό  εκτάσεων της λίμνης Μουριάς και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν,την ανάπτυξη μεθόδων ανακύκλωσης

2. Την ανακύκλωση σε πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου καθώς και την τοποθέτηση κάδων εναπόθεσης απορριμμάτων σε αυτές

3. Τις τακτικές δειγματοληψίες των θαλάσσιων υδάτων στις παραλίες λουομένων και την ενημέρωση των πολιτών

4. Τη λήψη μέτρων προστασίας της θαλάσσιας χελώνας και τέλος τη λήψη των απαραίτητων μέτρων αποφυγής της ρύπανσης του ποταμού Αλφειού και των στραγγιστικών τάφρων που καταλήγουν στη θάλασσα.

Ο κ. Μπέλτσος άκουσε με προσοχή τα θέματα που τέθηκαν και δήλωσε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων αυτών ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις.

Το Δ.Σ. της ΠΕ.Δ.Η. θα επιδιώξει να συνομιλήσει και με αρμοδίους άλλων Δήμων και φορέων στα πλαίσια του σκοπού της να συμβάλει στην προστασία – βιωσιμότητα αλλά και βελτίωση – ανάδειξη του περιβάλλοντος του νομού μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot