FOLLOW US: facebook twitter

Συγχαρητήρια Μανόλο!

Ημερομηνία: 07-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Slide, Νέα

Ο πρ. Ευρωπαίος  Επίτροπος και Βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος  με μια ανάρτηση στα social media συγχαίρει τον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

«Ο Μανόλο Καραλής με την επάξια κατάκτηση του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, μας γέμισε υπερηφάνεια, δοξάζοντας την Ελλάδα και την ιδιαιτέρα του πατρίδα, την Ηλεία, γενέτειρα του Ολυμπισμού.

Θερμά συγχαρητήρια και ακόμα ψηλότερα Μανόλο!» , αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Αβραμόπουλος.

Η Ηλεία ψηλά !

Η Ελλάδα ψηλά !

Ο Μανόλο ψηλότερα !

Ο Μανώλης Καραλής κατακτώντας ένα μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, μας έκανε πολύ υπερήφανους ως Ηλείους και ως Έλληνες, αφού , για πρώτη φορά από τότε που αναβίωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και καθιερώθηκαν τα μετάλλια, έρχεται ένα μετάλλιο στον τόπο που τους γέννησε .

Συγχαρητήρια «Πυργιώτη Manolo».

Πανάξιος Ολυμπιονίκης.

Μιχάλης Κατρίνης

Διονύσης Καλαματιανός για τη σπουδαία επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή:

«Συγχαρητήρια Εμμανουήλ, μας γέμισες συγκίνηση και υπερηφάνεια»

Σε ευχαριστούμε για τις μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις που μας πρόσφερες. Η τιτάνια προσπάθειά σου δικαιώθηκε.

Έγινες ο πρώτος Ηλείος που κατακτά μετάλλιο στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν ήταν εύκολο. Χρειάστηκαν ατελείωτες ώρες κόπου και προπόνησης. Χρειάστηκε να ξεπεράσεις αδικίες, δυσκολίες, καταδικαστέες συμπεριφορές και αναποδιές. Εσύ, όμως, με αστείρευτη δύναμη ψυχής, με καρδιά και πίστη στις μεγάλες δυνατότητές σου, τα κατάφερες και πέταξες ψηλά. Μας γέμισες χαρά και υπερηφάνεια. 

Συγχαρητήρια Εμμανουήλ, ο ουρανός και το μέλλον σου ανήκει. Σου ευχόμαστε ολόψυχα να κατακτήσεις νέες κορυφές!

Δήμαρχος Πύργου για χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο Εμμανουήλ Καραλή

«Ο δικός μας Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε τους αιθέρες! Χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Παρισιού! Μας έκανες υπερήφανους και πάλι!… Πολλά συγχαρητήρια», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής,  με αφορμή την τρίτη θέση που πήρε ο πρώτος Ηλείος Ολυμπιονίκης στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ήλιδας στον Εμμανουήλ Καραλή

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον συντοπίτη μας Εμμανουήλ Καραλή για την τεράστια επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Παρίσι.

Ο «Μανόλο» έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα εμάς τους Ηλείους, αφού είναι ο πρώτος Ολυμπιονίκης από το νομό σε σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την αναβίωσή τους το 1896.

Επιπλέον, κατάφερε κάτι που πριν από λίγα χρόνια φάνταζε ακατόρθωτο, αφού πήρε και πάλι μετάλλιο σε ένα δύσκολο άθλημα του στίβου, το άλμα επί κοντώ, στο οποίο η χώρα μας είχε να σημειώσει επιτυχία από το μακρινό 1956.

Ο Ηλείος Ολυμπιονίκης όμως δίδαξε και πολλά άλλα που δεν έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, αφού μίλησε με τόλμη και παρρησία για τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία αποτέλεσαν το βασικό λόγο που τον «ατσάλωσε» ως χαρακτήρα, μέχρι να φτάσει στην ελίτ του παγκόσμιου αθλητισμού.

Σε ευχαριστούμε από καρδιάς «Μανόλο» για όλα αυτά τα μαθήματα ζωής που οδήγησαν στις μεγάλες επιτυχίες!!!

Σε ευχαριστούμε για την ανθρωπιά και το μεγαλείο της ψυχής σου!!!

Ως Δήμος Ήλιδας θα σε τιμήσουμε από κοντά και σε επόμενη επίσκεψή σου στην Ηλεία, μετά την επιστροφή σου πίσω στην Ελλάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot