FOLLOW US: facebook twitter

Συγχαρητήρια Δ. Μπαξεβανάκη στον Ηλείο μαθητή Αριστοτέλη Αναστόπουλο

Ημερομηνία: 30-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34422″ img_size=”full”][vc_column_text]Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, στον Ηλείο μαθητή Αριστοτέλη Αναστόπουλο που συμμετείχε στην Ελληνική αποστολή της 29ης Διεθνούς Ολυμπιάδας Βιολογίας.

«Οι επιτυχίες  των μαθητών μας στην  29η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας (International Biology Olympiad- IBO) με την κατάκτηση  της τρίτης θέσης, μας κάνουν να νοιώθουμε για άλλη μια φορά περήφανοι για το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στα σχολεία μας και αντανακλούν τόσο την προσπάθεια των παιδιών όσο και τη συλλογική δουλειά που γίνεται σε όλες τις δομές  της εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τον Ηλείο μαθητή  Αριστοτέλη Αναστόπουλο που συμμετείχε στην Ελληνική αποστολή καθώς και τους γονείς του .

Εύχομαι  να είναι υγιής και να συνεχίσει να ενδιαφέρεται για την πνευματική του καλλιέργεια και να προσπαθεί για την κατάκτηση της γνώσης με τον ίδιο ζήλο, ώστε να εξελίσσεται και να βελτιώνεται σε κάθε τομέα της ζωής του!».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot