FOLLOW US: facebook twitter

Συγχαρητήρια Δ. Μεσσαλά στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου για την δημόσια αναγνώριση και βράβευση του ως «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο»

Ημερομηνία: 20-05-2017 | Συντάκτης:

Συγχαρητήρια επιστολή για τη δημόσια αναγνώριση και βράβευση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου από την επιστημονική ομάδα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο» απέστειλε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δημήτρης Μεσσαλάς, στον Διευθυντή του Σχολείου Γιώργο Πικέα. Μάλιστα, παρακαλεί θερμά να διαβιβάσει τα συγχαρητήρια του, στους μαθητές και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό που κόπιασε για το μετασχηματισμό του σχολείου σε ένα σύγχρονο θεσμό.

«Ο συνδυασμός της σχολικής σας κοινότητας με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την τοπική κοινωνία απέφερε αποτελέσματα σε δράσεις πολυδιάστατες,  προσφέροντάς στους μαθητές σας ένα μάθημα προσφοράς και συνεργασίας, το οποίο θα αποτελέσει εφαλτήριο για το μέλλον τους. Η αφοσίωση με την οποία υπηρετείτε το πρόγραμμα, αναγνωρίζεται καθημερινά και από την κοινωνία της πόλης μας που παρακολουθεί τις δράσεις σας και ξεχωρίζει στα πρόσωπα των δασκάλων σας, το προφίλ του σύγχρονου εκπαιδευτικού, που υπηρετεί αξίες και αρχές που προάγουν τον πολιτισμό, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον. Η δική σας προβολή και αναγνώριση αποτελεί και για μας στη Σχολική Επιτροπή ιδιαίτερη τιμή και ελπίζουμε το παράδειγμά σας να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία του Δήμου Πύργου, τροφοδοτώντας εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και τοπική κοινωνία με νέες ιδέες, οράματα, σκέψεις, προβληματισμούς, λύσεις και συνεργασίες, που βοηθούν τη νέα γενιά να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται πνευματικά και πολιτιστικά. Θα είμαστε στο πλευρό  σας, σε οποιαδήποτε φάση θεωρείτε απαραίτητη τη συνδρομή μας και με χαρά θα συνεισφέρουμε στο σημαντικό  σας έργο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος