FOLLOW US: facebook twitter

Στο χωριό του…facebook!

Ημερομηνία: 10-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1329″ img_size=”full”][vc_column_text]-Για πού ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου Μαριγούλα; Θα πας διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό από τον ΟΓΑ;

-Τρελή είσαι μωρή Ασημούλα, τι ντεκαντάνς πράματα είναι αυτά που μου λες; Βάλε λιγο κάτω το μυαλό σου να σκεφτεί! Η Μαριγούλα που ξέρεις για τρεις εκδοχές θα μπορούσε να ετοιμάζει βαλίτσες. Η μια είναι να πάει στη Μύκονο, η άλλη στο survivor και η τελευταία που βεβαίως θα ακολουθήσω, είναι να μετακομίσω οριστικά στο χωριό του… facebook που ετοιμάζουν στην Καλλιφόρνια!

-Α! δηλαδή είσαι εντελώς μέσα στην… παράκρουση! Τι άλλο θα ακούσω Παναγιία μου από σένα! Και εσύ με ποια προσόντα θα πας να μείνεις στο χωριό του facebook, μετρώντας τις ώρες που ξοδεύεις σερφάροντας ή τα likes που κάνεις και που παίρνεις; Μήπως δεν έχεις πληροφορηθεί ότι αυτό θα είναι μόνο για τους εργαζόμενους εκεί;

-Μα σκοπεύω να γίνω κι εγώ εργαζόμενη και έχω ήδη βρει το… concept για να γίνω ένας από τους φεισιμπουκοκατοίκους του χωριού! Θα κουβαλήσω μαζί μου… κατσικούλες και προβατάκια και θα τους μυήσω σε μια… agriculture ζωή, όπου θα μπορούν το πρωί να απολαμβάνουν το πρωινό τους και να πίνουν επί τόπου γάλα από την κατσίκα! Θα κάνω δηλαδή μια μικρή… φάρμα, θα φτιάχνω γιαούρτι και τυρί, θα ξεναγώ τους λαλημένους με το fb και θα τους δείχνω έναν άλλο τρόπο ζωής! Κάτι δηλαδή σαν το παιχνίδι με τη φάρμα και τον αγροτη που παίζω στο fb μόνο που θα είναι στη live εκδοχή του!

-Με λίγα λόγια από την μοντερνιά, την αμερικανιά και το κόλλημα στο fb, απομουρλάθηκες και θα σε τρέχειο πολύ φοβάμαι ο Μήτσος στην Τρίπολη!

-Στην Τρίπολη θα τρέχετε όσοι απομείνετε εδώ, να είσαι σίγουρη! Το είπε και ο Τζιμάκος και του’χω πολύ εμπιστοσύνη, ότι σε λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει και τους πολίτες Μεγάλη κουβέντα! Έτσι λέω να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια πριν σκάσει μύτη ο Κυριάκος στα πράματα και μου κόψει και τη βίζα!

-Και τι θες να τρέχεις στην Αμερική, άμα έρθει ο Κυριάκος θα φέρει μαζί του και τα… σσνά, οπότε θα κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα σε μια άλλη εκδοχή και μη σου πω ότι θα σου πάρει και την πατέντα και θα δημιουργήσει μια νέα Βουλή που αντι για τα έδρανα θα κάθονται στις σανόμπαλες οι βουλευτές! Κι εκεί μπορείς να πάρεις και τις κατσίκες του να τους ποτίζεις φρέσκο γάλα!

-Το όνειρό μου παιδάκι μου δεν είναι να γίνω μια τυχαία… τσελιγκοπούλα, πόσω μάλλον μια  «γαλάζια» τσελιγκοπούλα, είναι να ζω και να αναπνέω μέσα από το facebook!

-Δηλαδή τέτοια κατάντια!!!

-Σκας από τη ζήλια σου μωρή, αλλά εγώ το αποφάσισα! Και την περιπτερού να με βάλουνε να κάνω, θα πάω!

-Καλό ταξίδι λοιπόν κι άμα πάρεις από μένα κανένα like να με χέσεις![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot